Adelina Pestriţu, primul GEST după despărţirea de Speak FOTO

Adelina Pestriţu a anunţat că nu mai formează un cuplu cu Speak. Vedeta a postat recent o poză cu ea în care încearcă să pară puternică, însă realitatea e cu totul alta.

17 oct. 2016, 13:33
Adelina Pestriţu, primul GEST după despărţirea de Speak FOTO

Adelina Pestriţu a postat pe Instagram o fotografie cu ea, în care aparent zâmbeşte, la doar câteva ore după anunţul despărţirii. Ochii îi sunt însă trişti, iar zâmbetul nu este nici pe departe cel din zilele în care era fericită.

Adelina Pestriţu şi-a arătat noile SILICOANE la plajă FOTO

Fanii rămân alături de ea însă şi în momentele grele: „Eu voi fi mereu alături de tine, pentru asta sunt fanii nu? Să fie alături de idolii lor la bine şi la greu”.

Adelina Pestriţu a anunţat despărţirea de Speak, printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Va multumesc pentru intelegere! Va pup!”, a scris Adelina Pestritu.