BRAVO AI STILL ALL STARS: Cine are imunitate, cine are un avans de trei steluţe

BRAVO AI STILL ALL STARS: Prima concurenta trimisa in aceasta saptamana la atelierul de creatie este Marisa care a surprins asistenta prin faptul ca era insotita de catelusul sau, Pugi. Tema impusa de Maurice a fost Qipao (chi-pao), piesa vestimentara caracteristica Chinei secolului al XVII-a.

13 feb. 2018, 10:20
BRAVO AI STILL ALL STARS: Cine are imunitate, cine are un avans de trei steluţe

BRAVO AI STILL ALL STARS: Defilarile au fost deschide Denisa care a dat o tura de platou imbracata cu o rochie maro. Comentarii concurente: contra cu Andreea careia i-a reprosat ca pozeaza intr-o fata „saraca” din cauza faptului ca cerseste haine. Andreea „faci afirmatii nefondate”. Andreea „nu-mi place rochia in mod deosebit, imi plac cerceii”. Comentarii jurati: Catalin „ai cercei superbi, ciorapi frumosi, styling aproape perfect”, Raluca „ami place accesorizarea, imi place rochia, imi place cum te-ai machiat”, Maurice „imi place cromatica tinutei”. Calificative: trei stelute.

Otilia s-a prezentat in fata telespectatorilor si a juratilor imbracata cu o bluza gri si fusta de aceeasi culoare. Comentarii concurente: Emiliana „unul dintre cele mai bune look-uri ale tale”. Comentarii jurati: Raluca„apreciez ca ai vrut sa faci altceva, ai iesit din zona ta de confort”, Maurice „cromatic OK dar atat”, Catalin„vad o sperietoare frumoasa intr-un lan de porumb, accesorizare incredibil de naspa”. Calificative: doar Raluca a acordat steluta.

Larisa, castigatoarea ultimei gale, a incercat sa impresioneze cu o camasa in carouri si o fusta crem. Comentarii concurente: Emiliana „stiu ca Larisa este suparata pe mie, din anumite circumstante nu mai suntem apropiate”. Emiliana „tinuta mi se pare reusita, ii sta bine cu astfel de tinute”. Comentarii jurati: Maurice „imi place foarte mult gulerul acestei camasi, imi place talia, cizmele bine alese”, Catalin „imi place tinuta, nu mai vreau sa vad sepci”, Raluca „imi plac cizmele”. Calificative: trei stelute pentru Larisa.

A urmat la defilare Silvia: sacou gri cu maneci supradimensionate si pantaloni asortati. Comentarii concurente: Alina „imi place cum ti-ai facut parul, imi place partea de jos a tinutei”. Comentarii jurati: Catalin „m-am obisnuit cu aceste tinute nebune, nu am prea multe de comentat, nu sunt greseli stilistice”, Maurice „pantalonul este superb, cromatica potrivita, proportia este usor exagerata”, Iulia Albu „nu inteleg de ce ai apelat la aceasta tinuta”, Raluca „unde te poti tu duce asa imbracata in lumea reala, mie nu-mi place sacoul asta”. Calificative: doar Maurice si Catalin au dat stelute.

Beatrice a defilat cu o roshie si malete de culoare neagra. Comentarii concurente: Beatrice „Larisa, nu avem toate iubiti bogati ca tine”, Beatrice „Larisa si Andreea ataca in duo”, Larisa „Beatrice este o persoana care nu stie cum sa se certe cat mai mult”, Larisa „Beatrice incearca sa copieze de la Silvia dar nu-i reuseste, incearca sa iasa in evidenta”. Comentarii jurati: Raluca „tinuta are un dram de spectaculozitate, sufera mult in punctele esentiale, consider ca esti la limita”, Catalin „mi-a placut atitudinea cu care ai defilat, imi place atitudinea teatrala, sunt detalii care nu-si au rostul”, Maurice „mie nu-mi place nici rochia, imi place ca incerci sa schimbi”. Calificative: doua stelute de la Raluca si Catalin.

Emiliana a intrat in scena cu o rochie neagra cu voal care venea peste fata, coroana rosie, gentuta rosie, body negru. Comentarii concurente: Denisa „mi-ar fi placut sa ai pantofi cu tocul gros, voalul este prea mult, este altceva”, Iuliana „imi place foarte mult tinuta chiar daca nu a fost gandita de tine, am dovezi cu tine si stilista ta”, Emiliana „fosta concurenta Gianina mi-a spus ca a vazut-o pe Iuliana si stilista ei impreuna”. Comentarii juristi: Maurice „din avion tinuta este ok, ma deranjeaza faptul ca intuiesc ca materialul pus peste fata este unul simplu, puteai sa fii mai inventiva cum ti-ai pus trandafirii pe cap”, Raluca „seamana cu modelul de la casa de moda”, Catalin„arati ca o vaduva neagra intr-o copie nereusita a acelor designeri, nu este un styling reusit”. Calificative: doua stelute de la Maurice si Raluca.

Alina a dorit sa ia ochii juratilor cu o rochie albastra si sacou negru. Comentarii concurente: Otilia „Alina este sexy dar nu-mi place rochia”. Comentarii jurati: Catalin „as vrea candva sa te vad intr-o tinuta tip Silvia”, Maurice „nu-mi place cum iti vin sandalele, nu-mi place modelul rochiei, colierul este spectaculos dar nu in combinatia asta”, Raluca „piesele separat sunt frumoase, geanta nu are legatura cu restul tinutei”. Calificative: doar Raluca a oferit steluta.

Iuliana a urmat la defilare avand pe ea o bluza alba si jeansi. Comentarii concurente: Denisa „nu-ti vin bine jeansii desi culoarea lor imi place. imi place puloverul, nu-mi place accesorizarea de pe cap”. Comentarii jurati: Raluca „cizmele le ador dar le vedeam in alta combiatie”, Catalin „ti-ai imbulibasit blugii in cizme”, Maurice „imi place combinatia cizmelor cu jeansii astia, mi-ar placea sa fii mai inventiva”. Calificative: doua stelute primite de la Maurice si Raluca.

Andreea a preferat rosul pentru azi: sacou si pantaloni. Comentarii concurente: Denisa „tinuta ma plictiseste, si tu esti plictisitoare, nu-mi place acest styling”. Comentarii jurati: Catalin „se vede ca tinuta este facuta si nu imprumutata sau cumparata, suprapunerea dintre sacou si pantaloni este nefericita”, Raluca „este o tinuta care te lumineaza, as fi facut pantalonii mai lungi, vroiam cercei mai masivi, turbanul este prea simplu”, Maurice „la decolteu amplu nu poti veni cu clipsuri foarte mici”, Iulia a”este o tinuta civilizata, exagerati”.Calificative: o steluta venita de la Raluca.

Marisa a revenit din atelier cu o rochie albastra, culoare cu care si-a imbracat si cainele. Comentarii concurente: Silvia „nu mai vreau sa am conflicte, incerc sa fiu mai fina”. Comentarii jurati: Maurice „a fost destul de greu de acoperit tema cumaterialele din atelier, concurenta se prezinta mai mult decat onorabil”, Raluca „felicitari Marisa”, Iulia Albu „i-ati spus mai mult decat trebuia, a fost extrem de ajutata”, Catalin „ai respectat in mare ceea ce ti-a cerut Maurice”. Calificative: trei stelute de la jurati.

Iulia Albu a oferit steluta bonus Andreei.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 LIVE VIDEO. Concurentele de la „Bravo ai Stil. All Stars!” au inceput o noua saptamana de defilari, Marisa fiind prima concurenta care intra in atelierul de croitorie. In editia de luni vedem ce tinuta isi va face Marisa, dat fiind ca Maurice Munteanui-a dat o tema destul de anevoioasa din partea juratilor: pentru ca a venit insotita de catelul Pugi,  va trebui sa-si accesorizeze si animalutul, in ton cu tinuta pe care o are de realizat. Dupa gala „Bravo ai Stil” de sambata, Larisa are imunitate saptamana aceasta, iar Iuliana are 3 stelute in avans. 

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 LIVE VIDEO. Astazi, in „Bravo, ai stil! All Stars” vedem si cum concurenta Emiliana incearca sa o dea in vileag pe fosta ei prietena, Iuliana. Va dezvalui cu cine a vazut-o la mall pe Iuliana? Vedem in aceasta seara. Cum s-a descurcat Marisa in Atelierul de croitorie si ce punctaj a obtinut din partea juratilor aflati astazi, de la 16:30, la „Bravo, ai stil! All Stars”, numai la Kanal D.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 LIVE VIDEO. Azi, la „Bravo, ai stil! All Stars”, concurentei Marisa ii vine randul, din nou, sa intre in Atelierul de croitorie. Show-ul se difuzeaza la Kanal D, incepand cu ora 16:30.

„Dat fiind faptul ca anumite concurente simt nevoia sa iasa mai mult in evidenta decat celelalte, si ca simt nevoia sa distraga atentia de la tinutele foarte slabe pe care le au, legandu-se de profilul dragalas si scump al unui minunat catel, o invitam in fata juriului pe concurenta Marisa (…) N-are o tinuta proasta, dar i-a venit randul, i-a sosit sorocul”, a spus Maurice Munteanu.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 LIVE VIDEO. Insotita de catelul Pugi, Marisa primeste o tema destul de anevoioasa din partea juratilor pentru ca ea va trebui sa-si accesorizeze si animalutul, in ton cu tinuta pe care o are de realizat.

„Ai o tema foarte simpla pe care presupun ca ai studiat-o chiar in anul I de facultate, la Istoria Artei! Trebuie sa faci un Qi Pao (n.r. – rochie de referinta a culturii chineze) (…) Avand in vedere ca nu esti singura azi, va trebui sa ii faci o tinuta similara si catelului”, a spus Maurice.

BRAVO AI STIL ALL STARS 2018 LIVE VIDEO. Vizibil incurcata de termenul folosit de jurat, Marisa cere indicatii suplimentare, iar Maurice si Catalin consimt sa ii ofere acesteia doua indicii in realizarea temei.

„Acest produs era purtat intr-o anumita epoca, de femeile dintr-o anumita parte a lumii, pentru a exprima o nota de burghezie”, a spus Catalin.

„Bagata in ceata” de jurati, Marisa pleaca fuguta in atelier pentru a realiza tema ceruta.