Ce sintagmă va folosi Schwarzenegger pentru a elimina concurenţii de la „The New Celebrity Apprentice”

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, care i-a luat locul lui Donald Trump, din 2 ianuarie, la show-ul de televiziune "The New Celebrity Apprentice", difuzat de NBC, a dezvăluit sintagma pe care o va folosi pentru a elimina concurenţii.

03 ian. 2017, 12:14
Ce sintagmă va folosi Schwarzenegger pentru a elimina concurenţii de la „The New Celebrity Apprentice”

Eşti terminat!” („You’re terminated!), a spus starul de la Hollywood, luni, în debutul celui de-al optulea sezon al emisiunii, scrie huffingtonpost.com.

El a mai folosit replici din filmele „Predator” şi „Terminator 2”, precum „Get to the chopper” şi „Hasta la vista, baby!”, însă toţi concurenţii care au părăsit emisiunea au fost fost respinşi de actor cu replica din pelicula „Terminator”.

Donald Trump, care folosea sintagma „Eşti concediat!” („You’re fired!)„, deţine acum rolul de producător executiv al emisiunii, fapt care a stârnit un val de reacţii în media, la începutul lunii decembrie, cu privire la posibile conflicte de interese.

Arnold Schwarzenegger a spus că nu se aşteaptă ca preşedintele ales al Statelor Unite să aibă un rol activ în show-ul TV şi i-a luat apărarea, făcând o paralelă cu tranziţia sa de la star de cinema la politician în 2003.

Eu sunt noua gazdă. Sper să mă potrivesc cu ce a făcut el şi să continui acest program de succes… Aş vrea ca audienţa mea să fie ceva mai mare decât a lui„, a mai afirmat Schwarzenegger în urmă cu o săptămână.

Între consultanţii noului show se numără miliardarul Warren Buffett, Steve Ballmer, fost CEO Microsoft, şi fostul supermodel Tyra Banks.

Printre cei 16 concurenţi se află cântăreţul Boy George, fostul solist al trupei Motley Crue, Vince Neil, pugilista Laila Ali şi vedeta de televiziune Nicole „Snooki” Polizzi.

Citeşte şi Sylvester Stallone l-a refuzat pe Donald Trump. Actorul nu vrea să intre în administraţia noului preşedinte al SUA