Milionarul GIANLUCA a uimit pe toată lumea cu dansurile lui. La 20 de ani era mai ceva ca ARNOLD FOTO

Atunci când avea doar douăzeci de ani, Gianluca nici nu spera că va ajunge să deţină companii importante şi să devină un adevărat guru internaţional de health & lifestyle, publicând şi o carte cu poveştile sale de viaţă şi sfaturi pentru cei care doresc să ducă o viaţă sănătoasă.

07 aug. 2016, 07:15

Acum Gianluca Vacchi are o avere impresionantă, care îi permite să se răsfeţe aşa cum îşi doreşte, pe iahturi luxoase şi zburând cu avioane private către destinaţii de vis, dar şi să ajute artiştii tineri atunci când aceştia au nevoie de sprijin financiar, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Dan Ioan Popescu, CLIENTUL unui magazin celebru din BEVERLY HILLS. Numele său apare pe VITRINĂ

Însă, deşi ar putea avea aproape orice femeie cu trupul şi situaţia sa financiară, Gianluca îi este fidel unei singure femei, topmodelul Gabriele, cea care are la rândul ei o afacere de succes.

Pentru că se ştiu puţine lucruri despre viaţa sa, Gianluca a decis să le arate fanilor şi imagini de colecţie cu el în tinereţe, la douăzeci de ani, dar şi în copilărie, alături de părinţii săi, cei cărora le mulţumeşte adesea pentru felul în care l-au crescut. Deşi avea o vârstă destul de fragedă, se putea deja observa aceeaşi pasiune pentru sport şi un regim sănătos, tânărul Gianluca având şi atunci un corp care făcea cu siguranţă furori printre admiratoare.