FUEGO, dezvăluiri incendiare. „Am primit scrisori cu cereri în căsătorie”. Cum le răspunde artistul fanelor

Paul Surugiu a vorbit într-un interviu despre succesul său, dar și despre glumele pe seama succesului său, despre viața personală cu care este atât discret, despre cei care-l iubesc de atât timp, dar și despre cei care-l ironizează. 

11 sept. 2017, 08:37
FUEGO, dezvăluiri incendiare. „Am primit scrisori cu cereri în căsătorie”. Cum le răspunde artistul fanelor

Ai implinit pe 23 august, varsta de 41 de ani. Cum simti vârsta asta? Cum ai sarbatorit, a întrebat okmagazine.ro.

Ca pe-o experiență, așa o simt! Nu sunt omul care să dea foarte mare atenție vârstei, deși părul alb îmi face deseori în ciudă! La 41 de ani, mă simt un om bogat, care-a evoluat și și-a depășit constant condiția, din toate punctele de vedere. Sunt un artist căruia îi place ce face, care e fericit cu zona sa de public și cu genul muzical ales, nefiind pus în situația de a face compromisuri în artă de dragul difuzărilor sau al banilor!

Citeşte şi Fuego, spectacol la malul mării pentru doamnele din PSD VIDEO

Eu la 41, mă simt undeva pe la 20 și ceva! Un adolescent pus pe muncă și pe nebunii, gata să surprindă! Tocmai de asta simt că n-am făcut nici jumătate din câte pot face și pot arăta eu în general! Ziua mea a picat anul acesta în cursul săptămânii! Telefonul mi s-a blocat de vreo 3 ori de la atâtea mesaje, încât la un moment dat am fost nevoit să-l închid. Nu sunt omul petrecerilor și nici al surprizelor, astfel că mi-am luat o mâna de prieteni apropiați și am celebrat în stilul nostru caracteristic, liniștiți, cu o muzică și o mâncare bună alături, fericindu-ne de ce avem și de ce ne-am mai putea dori de la viață!

Continurea interviului AICI.