Întâlnirea de GRADUL 3 este iminentă. Un vânător de EXTRATEREŞTRI anunţă când va avea loc

Un vânător de extratereştri susţine că o stea din cinci are cel puţin o planetă pe care se află viaţă. El consideră că multe civilizaţii de pe alte planete s-au dezvoltat suficient de mult încât să poată trimite semnale electromagnetice în cosmos.

12 feb. 2014, 11:13
Întâlnirea de GRADUL 3 este iminentă. Un vânător de EXTRATEREŞTRI anunţă când va avea loc

În mai puţin de 25 de ani vom găsi forme inteligente de viaţă pe alte planete, este predicţia îndrăneaţă pe care a lansat-o recent unul dintre cei mai renumiţi vânători de extratereştri. Seth Shostak, de la Institutul de Cercetare a Inteligenţei Extraterestre, este cel care susţine acest lucru, iar declaraţia nu a făcut-o în împrejurări banale, ci cu prilejul unei conferinţe NASA pe tema tehnologiilor avansate.

Citeşte şi POVEŞTI NEŞTIUTE. DEZVĂLUIRI despre fenomenul OZN din România VIDEO

El crede că cheia realizării acestor contacte constă în menţinerea scanării boltei cereşti, în căutarea semnalelor electromagnetice emise de extratereştri. „Cred că vom găsi extratereştri în mai puţin de 25 de ani„, a spus Shostak cu ocazia simpozionului găzduit de prestigioasa Universitate Stanford.

În loc să ne uităm la câteva mii de sisteme stelare, aşa cum facem acum, ne vom fi uitat la poate un milion de sisteme stelare peste 24 de ani. Un milion ar putea fi numărul potrivit pentru a găsi ceva. O stea din cinci are cel puţin o planetă unde s-ar putea regăsi viaţă. Este un procentaj fantastic de mare. Asta înseamnă că în galaxia noastră numărul planetelor asemănătoare Pământului este de ordinul zecilor de miliarde„, a adăugat el.

Citeşte şi Rusia ar fi reuşit să ia legătura cu o civilizaţie extraterestră

Căutarea extratereştrilor a început în anul 1960, când astronomul Frank Drake a scanat două stele asemănătoare soarelui cu o antenă de 26 de metri, amplasată în Virginia de Vest.