Iulia Albu şterge pe jos cu o vedetă din showbiz. Cine este actriţa considerată „piţipoancă de Facebook” FOTO

Iulia Albu a analizat cateva personaje mai neobisnuite din showbiz. Fashion editorul le-a impartit in categorii. Acum a venit si randul "pitipoancelor de Facebook".

27 ian. 2015, 09:04

Dupa ce le-a facut praf pe Narcisa Guta, Beyonce de Romania, Loredana Chivu, Andreea Tonciu, Daniela Crudu, Simona Trasca, Sanziana Buruiana, a venit si randul Simonei Sensual, scrie wowbiz.ro. Iulia Albu este de parere ca Simona Sensual face parte din categoria „pitipoancelor de Facebook”. In viziunea Iuliei Albu, tot din aceasta categorie face parte si… surpriza, actrita Dana Rogoz. Fashion designerul a explicat de ce vede o asemanare intre cele doua.

Citeşte şi Dana Rogoz, goală pe Facebook FOTO

„Pitipoanca de Facebook, si cand spun asta sper sa nu dau nastere unui conflict major cu dragul meu Mihai Bendeac, fiind notorie lista pitipoancei intocmita de catre acesta. Pitipoanca de Facebook are un repertoriu extrem de bogat de fotografii facute in cele mai neasteptate locatii de la Burj Al Arab pana la toaletele diverselor cluburi, intotdeauna cu telefonul propriu si vesnic expunandu-si adaosurile intr-un mod cat mai ostentativ. In aceasta categorie putem include cu succes o gama variata de vedetute, unele mai cunoscute decat altele, cu mentiunea ca se incadreaza in acesta categorie inclusiv cele ce posteaza cu obstinatie fotografii cu copiii lor de la schimbatul scutecelor pana la ultima ragaiala. Asta, ca tot ma intrebati ce legatura exista intre Dana Rogoz si Simona Sensual”, sustine Iulia Albu.