Lovitură pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată pentru datoriile Elodiei

Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul uciderii Elodiei Ghinescu, mai primeşte o lovitură în spatele gratiilor. Fostul poliţist a fost dat în judecată de asociaţia de proprietari a blocului în care funcţiona cabinetul de avocatură al soţiei lui, din cauza unor sume mari de bani, rămase restante.

RomaniaTV.net
16 feb. 2017, 11:28
Lovitură pentru Cristian Cioacă. A fost dat în judecată pentru datoriile Elodiei

Condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioacă nu are linişte după gratii. Fosta lui soţie îl „bântuie” în continuare, iar în acest caz vorbim de datoriile lăsate în urmă.

Fostul poliţist a fost dat în judecată în urmă cu câteva zile de Asociaţia de Proprietari a blocului în care Elodia Ghinescu avea cabinetul de avocatură, şi asta din cauza unor restanţe mai vechi la întreţinere, care n-au fost plătite nici până acum.

Cum Elodia a fost declarată moartă, reclamanţii s-au îndreptat în instanţă împotriva lui Cristian Cioacă, şi vor ca acesta să plătească 9.000 de lei, suma reprezentând datoriile restante la întreţinere, potrivit cancan.ro.

Proprietarii acelui apartament sunt în continuare Cioacă şi Elodia, şi este închiriat de mai mulţi ani. Până acum, magistraţii de la Judecătoria Braşov nu au stabilit primul termen de judecată.