Ludovic Orban, ATAC la Tăriceanu: S-a ÎNDRĂGOSTIT de Ponta, care probabil l-a angajat pe post de şofer

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban îl ironizează pe fostul său coleg Călin Popescu Tariceanu, care şi-a lansat, vineri, un nou partid, spunând ca s-a "îndrăgostit" de Victor Ponta şi îl va ajuta să ajungă în turul doi la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

04 aug. 2014, 07:51
Ludovic Orban, ATAC la Tăriceanu: S-a ÎNDRĂGOSTIT de Ponta, care probabil l-a angajat pe post de şofer

Ludovic Orban a lasat criticile la adresa lui Cplun Popescu Tăriceanu după ce acesta a spus că „PNL a murit”, iar Partidul Liberal Reformator este singurul reprezentant al dreptei.

„PNL nu numai ca nu a murit, dar a devenit mai puternic si a reusit sa inglobeze alte doua formatiuni politice de centru-dreapta, practic asigurand unificarea fortelor politice de dreapta din Romania aproape in integralitate. Domnul Tariceanu s-a ‘indragostit’ de domnul Ponta, care probabil ca l-a angajat pe post de sofer, pentru ca numai locul asta era liber si, oricum, domnul Ponta fiind copilot avea nevoie de un sofer”, a declarat Ludovic Orban pentru Ziare.com.

Totodata, vicepresedintele liberal s-a aratat convins ca PLR „nu va ajunge nicaieri, va ramane la stadiul la care este, de vasal al PSD; sunt mercenari ai PSD si nimic altceva”.

Tăriceanu, către delegaţii la Congresul PLR: Votul îmi dă speranţe că voi ajunge preşedintele României

Pe de alta parte, Ludovic Orban s-a aratat convins ca Tariceanu poate „cumpara” politicieni, dar nu poate cumpara voturile alegatorilor.

„Nu stiu ce va face dl Tariceanu, stiu cu siguranta ca scopul formarii acestui partid este de a-l ajuta pe Victor Ponta sa obtina cat mai multe voturi in turul doi, incercand sa induca in eroare electoratul mai neatent de centru-dreapta, astfel incat sa il determine sa voteze in turul doi cu Victor Ponta.

Opinia mea clara este ca, desigur, un parlamentar mai poti sa cumperi – un senator, un deputat – mai poti sa cumperi un consilier judetean, mai poti sa cumperi niste liberali care detin functii in administratie, dar cetateanul roman nu poti sa-l cumperi si nu poti sa il vinzi”, a conchis vicepresedintele PNL.

Tăriceanu, despre PNL: Ceea ce nu au reuşit securiştii şi comuniştii a reuşit o mână de oameni