Emilia Ghinescu a născut o fetiţă de nota 10

Emilia Ghinescu a ajuns în urmă cu puţin timp la maternitate. Cântăreaţa şi iubitul ei, Sebi, se pregătesc să îşi ţină pentru prima oară fetiţa în braţe.

25 mart. 2016, 10:52
Emilia Ghinescu a născut o fetiţă de nota 10

UPDATE: În urmă cu puțin timp, cântăreața de muzică Emilia Ghinescu, a adus pe lume o fetiță de nota 10 care a avut la naștere 3,280 kilograme și 51 de cm. Emilia Ghinescu a născut prin cezariană, iar acum ambele se simt perfect. Iar conform spuselor părinților, Anastasia Ioana seamănă perfect cu tatăl ei.

Micuţa o să poarte numele de Anastasia, scrie spynews.ro. Emilia spune că a avut o sarcină extrem de uşoară, iar despre probleme cu kilograme în plus nici vorbă, căci a luat doar 5 kilograme. Înainte să intre în sala de naşteri, artista a dat câteva declaraţii despre importantul moment. „Am foarte mari emoţii! A fost o sarcină uşoară, am condus până ieri şi fetiţa s-a dezvoltat foarte bine. Am pregătit totul pentru fetiţă, hăinuţe, pătuţ. O să nasc prin cezariană. Abia aştept să iasă şi să o pup”, a spus Emilia Ghinescu.

Citeşte şi Emilia Ghinescu va AVEA o FETIŢĂ

A cumpărat două patuţuri

Anastasia, fiica Emiliei Ghinescu şi a lui Sebi, o să aibă parte de mult răsfăţ. Mămica ei i-a pregătit deja două pătuţuri. „Pentru că mai avem doar două zile până la venirea pe lume a micuţei ne-am pregătit cu tot ce trebuie. Dacă vă întrebaţi de ce sunt două pătuţuri… Unul este pentru camera cu mami şi tati, iar celălalt în camera cu bunică”, scria Emilia Ghinescu pe pagina sa de Facebook.

Emilia Ghinescu este o cunoscută interpretă de muzică populară. Cântăreaţa formează un cuplu cu Sebastian. Ea mai are doi copii.