O fată de 14 ani, violată de fiul unui primar din Vaslui VIDEO

Coşmar pentru o fată de 14 ani din judeţul Vaslui, violată de fiul unui primar. Tânărul a dus-o într-o pădure, a legat-o cu o funie de un copac şi a agresat-o. El este acum acuzat de viol şi lipsire de libertate. A fost ajutat de un văr, care la rândul său este cercetat pentru complicitate la viol. Adolescenta şi atacatorul s-au împăcat, însă.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 06:36
O fată de 14 ani, violată de fiul unui primar din Vaslui VIDEO

Tânărul de 21 de ani este fiul primarului din comuna Găgeşti. Acum câteva zile, el a luat-o pe fată cu maşina şi a dus-o într-un sat vecin, la nişte prieteni, unde avea loc o petrecere. La întoarcere, în drum spre casă, a oprit la marginea unei păduri şi i-a cerut să întreţină raporturi sexuale cu el. Pentru că fata s-a împotrivit, tânărul a chemat ajutoare, un verişor. Cei doi au legat copila cu o funie de un copac, iar fiul primarului a violat-o. A doua zi, fata i-a povestit totul unei rude, care a anunţat poliţia.

„Cei doi tineri au fost reţiunţi şi în prezent sunt cerectaţi pt viol si lipsire de liberate, respectiv complicitate la comiterea acestor fapte. Au fost prezentaţi la parchetul husi cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Instanţa a decis însă ca cei doi tineri să fie cercetaţi în stare de libertate, întrucât victima şi atacatorul s-au împăcat. Fiul primarului este cercetat pentru viol şi lipsire de libertate şi riscă până la 12 ani de închisoare.