O tânără din Ploieşti i-a propus unui bărbat să meargă cu ea la hotel. Ce i-a oferit la PRELUDIU n-o să uite niciodată

Poliţiştii din Ploieşti au depistat o femeie bănuită că i-ar fi sustras unui bărbat 1100 lei, în timp ce se îndreptau către un hotel.

25 feb. 2016, 08:36
O tânără din Ploieşti i-a propus unui bărbat să meargă cu ea la hotel. Ce i-a oferit la PRELUDIU n-o să uite niciodată

Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi de către unu bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Poştei din Ploieşti, i-a fost sustrasă suma de 1100 lei din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat, scrie observatorulph.ro.

Citeşte şi A chemat o prostituată în camera lui de hotel. Când a văzut cine a apărut la uşă, i-a stat inima

Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce se afla în incinta unui bar, bărbatul ar fi fost abordat de o femeie, care i-ar fi propus să meargă împreună la un hotel. Cei doi s-ar fi deplasat împreună pe strada Poştei din Ploieşti, iar, la un moment dat, femeia respectivă ar fi plecat brusc, iar bărbatul a constatat că din buzunarul vestei cu care era îmbrăcat îi lipseşte suma de 1100 lei. Nu a văzut direcţia în care a fugit femeia.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat persoana bănuită de comiterea infracţiunii. Este vorba despre o femeie de 43 de ani din Ploieşti. Aceasta a fost condusă la sediul Poliţiei Ploieşti, fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi Asistentele TV din dosarul prostituatelor de lux s-au făcut fete de casă. Ce mai fac Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

În cauză s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului.