Oboseala glandelor suprarenale. 7 lucruri importante pe care ar trebui să le ştie femeile

Problema ignorată în trecut te afecteazăîn prezent. Oboseala glandelor suprarenale este, de fapt, mai mult decât o problemă. Este o afecţiune serioasă care poate duce la boli grave. Femeile moderne muncesc prea mult, sunt stresate prea mult ceea ce creşte riscul de dezvoltare a oboselii glandelor suprarenale.

02 sept. 2016, 19:57
Oboseala glandelor suprarenale. 7 lucruri importante pe care ar trebui să le ştie femeile

Privarea de somn, stresul, alimentatia incorecta si deficienta de nutrienti slabesc organismul conducand la oboseala glandelor suprarenale cu toate consecintele lor negative asupra sanatatii.
Iata ce ar trebui sa stie orice femeie despre oboseala glandelor suprarenale astfel incat sa poate evita aceasta afectiune in viitor.
Poate duce la infertilitate
Sanatatea glandelor suprarenale este cruciala pentru fertilitate, motiv pentru care trebuie sa ai grija ca lucrurile sa nu degenereze si sa fii atenta la nivelul stresului. Glandele suprarenale sunt o componenta majora a glandelor endocrine. Atunci cand sunt suprasolicitate, apar si problemele reproductive, inclusiv infertilitate la femei. Asadar, daca nu poti ramane insarcinata redu nivelul stresului si mergi pentru un control al glandelor suprarenale.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.