Ştefan Stan a RECUNOSCUT. Ce fel de RELAŢIE are cu Andreea Mantea. Nu se mai ascund

Ştefan Stan nu se sfieşte să vorbească despre relaţia pe care o are în momentul de faţă cu fosta sa iubită, Andreea Mantea. Chiar dacă artistul mai duce dorul vremurilor în care avea o relaţie amoroasă cu fosta "Burlăciţă", acum acesta nu evită să aibă o relaţie de prietenie bine consolidată, scrie SpyNews.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 11:12
Ştefan Stan a RECUNOSCUT. Ce fel de RELAŢIE are cu Andreea Mantea. Nu se mai ascund

Invitat în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Ştefan Stan a dezvăluit cum arată actuala relaţie dintre el şi Andreea Mantea. De asemenea, câştigătorul „Vocea României” nu a ezitat să recunoască că vorbeşte cu Andreea Mantea ori de câte ori simte nevoia şi că este tare nerăbdător să-l cunoască şi pe fiul ei, David.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan, din nou împreună?

Andreea este prietenă foarte bună cu mine, am rămas foarte buni prieteni. Pot să vorbesc cu ea şi pot discuta. E complicat să îi cunosc băieţelul pentru că pe ea o poţi vedea doar acasă sau la doctor cu băiatul. Andreea este de modă veche şi nu poate nimeni să vadă băieţelul până când este botezat. Vorbim cam o dată pe săptămână. Nu am făcut un calcul, vorbim de câte ori este nevoie, de câte ori simt să fac asta. Eu şi Andreea avem proiecte împreună„, a declarat Ştefan Stan.

Citeşte şi  DECLARAŢIA ŞOC a lui Ştefan Stan despre Andreea Mantea şi copilul ei