Un bărbat s-a SINUCIS la doar câteva ore după ce a fost externat de la Psihiatrie

Un bărbat de 74 de ani, care a stat internat trei săptămâni la psihiatrie, suferind de depresie, a fost găsit spânzurat, la mai puţin de 24 de ore după ce a fost externat de medici.

14 mart. 2015, 08:34
Un bărbat s-a SINUCIS la doar câteva ore după ce a fost externat de la Psihiatrie

După bătrânii găsiţi morţi la Brasov şi Bârlad după ce au fost externaţi din spitale, un nou caz a avut loc şi în Suceava.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din localitatea Stroieşti, a decis să-şi ia zilele, după doar o zi de la externarea din secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava. Fusese internat pentru trei săptămâni, iar medicii au decis externarea bătrânului, considerând că starea lui este bună.

Se pare că bătrânul n-a mai putut suporta singurătatea, după ce la sfârşitul anului trecut şi-a înmormântat soţia şi a căzut într-o depresie profundă.

Cazuri revoltătoare au zguduit, în ultimele zile, spitalele din ţară: o bătrână a fost găsită moartă pe câmp, în Braşov, după ce a fost externată ilegal, un octogenar trimis acasă de medicii Spitalului din Bârlad a murit pe drum, iar un profesor din Iaşi şi-a găsit sfârşitul după şase ore de agonie într-o unitate medicală.

CITEŞTE ŞI Un tânăr de 25 de ani părăsit înainte de NUNTĂ s-a SINUCIS