Victor Ponta: Ca să fiu foarte cinstit, nu am dormit bine astă-noapte din cauza întâlnirii cu FMI

Victor Ponta a spus joi, la o conferinţă pe teme economice, că nu a dormit bine noaptea trecută din cauza întâlnirii cu FMI. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, i-a răspuns premierului, precizând că el a dormit foarte bine în noaptea care a urmat întâlnirii cu FMI.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 09:00
Victor Ponta: Ca să fiu foarte cinstit, nu am dormit bine astă-noapte din cauza întâlnirii cu FMI

Victor Ponta le-a spus participanţilor la Conferinţa privind finanţele şi investiţiile regionale pentru Europa de Sud-Est că întotdeauna este „o mare provocare” pentru el să aibă un discurs bun la primele ore ale dimineţii, dar se bazează pe faptul că nici cei prezenţi la eveniment nu s-au trezit complet cu toţii.

„Ca să fiu foarte cinstit, nu am dormit bine astă-noapte pentru că, după această conferinţă, am o întâlnire cu partenerii noştrii financiari internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială şi trebuie să mă pregătesc„, a arătat Ponta.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, i-a răspuns lui Ponta, în discursul pe care l-a ţinut, spunând  că el a dormit foarte bine în noaptea care a urmat întâlnirii cu FMI.

CITEŞTE ŞI Ponta şi Isărescu au discutat despre reducerea contribuţiilor sociale

Victor Ponta va susţine, joi, la ora 18.30, o declaraţie de presă la Palatul Victoria. Premierul are în cursul zilei o ultimă întâlnire cu delegaţia Comisiei Europene, Fondului Monetar Internaţional şi Băncii Mondiale.