Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

La Survivor All Stars s-a format un adevărat triunghi amoros, despre care publicul nu cunoaște prea multe detalii.

04 apr. 2024, 08:56
Zanni, prins într-un triunghi amoros la Survivor All Stars. Ana Porgras, dezamăgită de apropierea lui de Duli: „Când ai pupat-o și i-ai dat trandafirul, Ana a cedat psihic”

Triunghi amoros la Survivor All Stars. Se știa despre faptul că Zanni și Ana Porgras ar avea mai mult decât o relație de prietenie, ei făcând parte din aceeași echipa și în 2021, unde erau la fel de apropiați. Totuși, ceartă de la acea vreme a pus capăt relației lor de atunci, iar cei doi nu au mai vorbit. Totuși, lucrurile nu s-au consumat între ei, iar apropierea lui de Alexandra Duli a scos-o din sărite pe Ana, care și-a schimbat complet atitudinea.

Citește și Andreea Bălan este în culmea fericirii. A dat, oficial, vestea: „Vă aștept cu sufletul și brațele deschise”

Triunghi amoros la Survivor All Stars

Andrei Ciobanu: Ana Porgras, din momentul în care tu ai pupat-o pe Duli și i-ai dat trandafirul, s-a creat așa o mică chestie, Ana Porgras a cedat psihic, poate ține la tine…

TJ Miles: Ce-a fost în trecut a fost în trecut. El, ca bărbat, o ajută pe Ana, o ridică psihic când cade.

Zanni: Asta e o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta și nu vreau să o fac, vreau să vă spun doar că sunt niște chestii nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit trei ani de zile. Dincolo de loialitatea noastră, este dreptate, cine trebuie să plece acasă, va pleca.

Andrei Ciobanu: Să nu se culce ele (n.r. Ana Porgras și Ștefania) pe o ureche, știind că au protecția ta și să nu le mai pese de traseu.

Zanni: Dacă ele nu pot pe traseu, nu înseamnă că s-au relaxat, atât au putut.

Andrei Ciobanu: Fetele sunt liniștite, și Zanni e liniștit, pentru că sunt sigure că nu o să meargă sigur la duel și nu trebuie să plece nimeni din nucleul lor.

Triunghi amoros la Survivor All Stars. Cum a comentat Ana Porgras această situație

Triunghi amoros la Survivor All Stars. Cu toate că nu a vrut să dezvăluie prea multe în privința acestei situații tensionate, Ana Porgras a confirmat cele spuse de Andrei Ciobanu. Faimoasa a spus că așteaptă momentul unificării echipelor, unde speră să ajungă atât ea, cât și Duli și Zanni, pentru a vedea exact despre ce e vorba între cei doi și dacă instinctul său a mințit-o sau nu.

„Apropierea lui cu Duli a fost deranjantă, iar eu am simțit nevoia să mă dau deoparte. Nu pot să vorbesc despre asta, nu vreau să zic nimic, pentru că o să se interpreteze greșit și nu e ok. De abia aștept momentul unificării și sper să-l prind să văd exact despre ce vorba, pentru că ce vedem noi la jocuri nu este de ajuns”, a declarat și Ana Porgras.

Citește și Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor: „Nu se compară cu niciun produs”