Ziua Copilului, mesaje frumoase de 1 iunie. Sărbătoare celebrată şi de Google. Update: Distracţii gratis de Ziua Copilului

Ziua Copilului. Nimeni nu știe exact de cât timp se sărbătorește Ziua Copilului pe data de 1 iunie, în România. Se știe, însă, că pentru prima dată 1 iunie a devenit Ziua Copilului în anul 1925, în cadrul Conferinței Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, la Geneva. Atunci mai multe țări au adoptat conceptul.

RomaniaTV.net
01 iun. 2018, 08:00
Ziua Copilului, mesaje frumoase de 1 iunie. Sărbătoare celebrată şi de Google. Update: Distracţii gratis de Ziua Copilului

Ziua Copilului. Mesaje pentru copii de trimis! 

Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani, dragul/draga mea!

Dragul/draga mea, să te bucuri de toate minunile acestei luni şi viaţa să-ţi fie mereu veselă ca acum. La mulţi ani!

Ziua Copilului este sărbătorită de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie

Să creşti mare, sănătos şi fericit alături de părinţii tăi, care te iubesc foarte mult!

Ziua Copilului, celebrată de Google

Ziua în care ai intrat în viaţa noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrăţişăm cu mult drag! Toate visele să ţi se îndeplinească!

Ziua Copilului 2018. La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Ziua copilului 2018. Unde poţi petrece alături de copilul tău de 1 IUNIE în Capitală. Evenimente de Ziua Copilului

 

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani, copil frumos! Mama te iubeşte.

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.

La mulţi ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

1 Iunie va fi mereu ziua ta. Eu ţi-am dat viaţă, dar tu mi-ai dăruit mult mai mult. Deşi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulţi ani şi te iubesc mult!

Ziua Copilului. Mesaje pentru prieteni!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!

Viaţa să-ţi aducă numai bucurii, iar norocul să-ţi fie prieten nedespărţit. La mulţi ani!

Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine şi nu va fi niciodată prea târziu să te bucuri de o copilărie fericită. La mulţi ani!

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji asemenea unui copil. La mulţi ani!

Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

La mulţi ani copilului din tine.

Unde poţi petrece ziua Copilului în Capitală. Teatru, concerte, joc şi aplicaţii culturale

eatrul Odeon a anunţat că, pe 1 iunie, copiii de toate vârstele sunt invitaţi să-şi petreacă ziua în instituţia de spectacole. Teatrul se va transforma într-un loc de joacă uriaş, într-un eveniment plin de magie, culoare şi bună-dispoziţie, arată un comunicat remis MEDIAFAX. O instalaţie magică formată dintr-o multitudine de oglinzi, un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-aţi ascunselea, ateliere de lucru, instalaţii interactive şi multe alte surprize, toate acestea se găsesc de la ora 12.00 la Teatrul Odeon.

Pe lângă toate activităţile pe care teatrul le-a pregătit de 1 iunie, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bînzaru şi Alex Neagu vor aduce copiilor povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care voia să ajungă la fraţii lui din Labrador.

PROGNOZA METEO PENTRU ZIUA COPILULUI: Unde vor apărea furtuni, dar şi cât de cald va fi de 1 iunie

 

Ziua Copilului vine la Odeon şi cu lansarea unei secţiuni noi, dedicată copiilor, în aplicaţia Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinţii vor putea găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter ştiinţific, ateliere, workshop-uri şi cărţi.

Minimax sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului timp de două zile (pe 1 şi 2 iunie) în parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, începând cu ora 15.00, unde invită toţi micuţii să vină şi să întâlnească mascotele Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa şi spadasinul felin preferat, Motanul Încălţat.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, copiii şi părinţii sunt invitaţi să petreacă o zi plină de distracţie şi la AFI Cotroceni. Începând cu ora 12.00, culoarele mall-ului se vor transforma într-un adevărat teren de joacă, astfel că cei mici se vor putea bucura de o sumedenie de activităţi interactive. De asemenea, cea mai mare surpriză pregătită de AFI Cotroceni este instalarea celei mai mari table pentru desenat din România, cu o lungime de 100 mp.

Marea petrecere de Ziua Internaţională a Copilului din AFI Cotroceni va începe de la ora 12.00 şi se va întinde până la ora 20.00. Pe tot parcursul zilei, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Elsa şi Ana, Minnie şi Mickey Mouse, Spiderman, Batman şi chiar simpaticele Angry Birds. În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să se admire „dansul” baloanelor de săpun.

Cartea de sărbătorit copilăria

De 1 iunie, Litera mică pregăteşte suprize şi evenimente pentru cei mai mici dintre cititori. Editura îşi cheamă cititorii la Bookfest, Romexpo, în Pavilionul B2, la standul Litera mică pentru a petrece Ziua Copilului printre cele mai frumoase cărţi. Întreaga zi, toate cărţile pentru copii vor beneficia de reducere de 30%. Copiii împreună cu părinţii sau bunicii vor putea alege din peste 500 de titluri din colecţii precum Disney, Lego, Looney Tunes, National Geographic, Marvel, Poveşti, poezii, basme, Biblioteca pentru toţi copiii şi multe altele.

În intervalul 11.00 – 18.00 vor putea participa la ateliere de colorat din cărţile Disney, într-un spaţiu dedicat, iar, de la ora 17.00, vor putea descoperi o nouă serie de 100 de povestiri din bestsellerul „Poveşti de seară pentru fete rebele”, volumul 2, de Elena Favilli şi Francesca Cavallo. La lansare vor fi alături de ei actriţa Monica Davidescu, Daria Maria Câmpeanu (Blogger Daria, Prietena cu cărţile), Justina Bandol – moderator şi traducător al cărţii.

De ziua lor, 1 iunie, de la ora 10.00, cei mai mici spectatori se vor putea bucura de un spectacol cu intrarea liberă cu „Lampio şi grăuntele de lumină” oferit de Primăria Municipiului Bucureşti, prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”, în Sala mică a Palatului Copiilor. Povestea delicată şi plină de sensibilitate adaptată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin Lampio şi grăuntele de lumină continuă să atragă săli pline de copii la Palatul Copiilor. Îşi dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie.

Vineri, 1 iunie, de la 11.00, cei mici sunt invitaţi la Sala Radio, la concertul educativ care propune un repertoriu antrenant şi accesibil pentru cei mici, de la „Mica serenadă” a lui Mozart şi fragmente din „Anotimpurile” lui Vivaldi, până la partituri din musicaluri celebre, ca „Mary Poppins”, „Sunetul Muzicii” şi „Veronica”. Evenimentul este cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile, şi începe la 10.00.

Nu în ultimul rând, vineri este în plină desfăşurare Festivalul „Teatru, stradă şi copil”, ajuns la ediţia a VII-a. Organizat de Teatrul de Animaţie Ţăndărică, festivalul are ca motto: „Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi”. Ziua Copilului este organizată la Teatrul Itinerant Ţăndărică din Parcul Sebastian şi la sediul permanent al Teatrului Ţăndărică, unde sunt programate spectacole din ţară şi din strănătate, ateliere de jocuri teatrale şi construcţie de marionete şi workshop-ul interactiv „Micul prinţ – o întâmplare”. Copiii vor parcurge o serie de ateliere de lucru cu marioneta, căreia îi vor putea da viaţă prin senzori ce le permit accesul în lumea 3D.

Ziua Copilului la MAI. În 31 mai 2018, Ministerul Afacerilor Interne organizează a X-a ediție a Zilei Porților Deschise pentru Copii la MAI. Evenimentul va avea loc la sediul MAI – Piața Revoluției nr. 1A, sector 1, București, între orele 8.00 și 13.00. Intrarea este liberă. Adulții şi copiii cu vârsta de peste 14 ani vor avea acces în clădire pe baza cărții de identitate.

„Dacă n-ați văzut niciodată o coborâre în rapel de la înălțime, armamentul și tehnicile de intervenție ale colegilor noștri de la trupele speciale sau câinii polițiști în acțiune, acum este momentul. Vă așteptăm să cunoașteți oamenii din spatele uniformelor de polițist, jandarm, pompier, polițist de frontieră sau pilot, să le aflați poveștile și, de ce nu, să vă încercați alături de ei îndemânarea. Pentru cei care vor să îmbrățișeze o carieră în MAI vom prezenta oferta educațională din școlile noastre de agenți și ofițeri! Vă așteptăm cu o mulțime de surprize!!”, anunţă reprezentanţii MAI pe pagina de Facebook a evenimentului.

Şi reprezentanţii IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, vor fi prezenţi la sediul Ministerului Afacerilor Interne, la cea de-a X-a ediție a Zilei Porților Deschise pentru Copii.

Pompierii vor prezenta cele mai moderne autospeciale de intervenție, vor arăta modalitățile de acordare a primului ajutor, iar în Caravana „Fii Pregătit” vor fi susținute lecții de prevenire a incendiilor.

 


1 iunie, de-a buşilea prin Muzeul Satului. „Bun venit, copilărie!”, organizat în perioada 1 – 3 iunie la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

„Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 1-3 iunie 2018, la o serie de evenimente dedicate celor mici, dar și celor mari. Programul va debuta pe 1 iunie, la orele 10:00, cu premierea copiilor participanți la concursul și expoziția de artă „Satul… în inima copiilor de la oraș” și va continua cu concertul „Primăvară… tot în floare!”, susținut de corul „Cantus” al Liceului de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu-Vâlcea, grup coordonat de profesorul Marian Stroe.

În aceeași zi vom avea o nouă ediție a îndrăgitului concurs cu premii „De-a bușilea prin Muzeul Satului”. După succesul primei ediții, realizat în parteneriat cu „Photography Studio – Kids & Family”, anul acesta așteptăm să premiem din nou micii participanți de până la doi ani, în spațiul mirific de la Muzeul Satului. Concursul „De-a bușilea…” va avea loc pe Pajiştea Moişeni, în apropierea intrării principale în muzeu. Înscrierile vor începe de la ora 10.00. Micuţii vor trebui să parcurgă o distanţă de cinci metri şi concursul se va desfăşura în etape, cu câte cinci bebeluşi pentru fiecare repriză. Câştigătorul este cel care atinge cel mai repede linia de sosire, iar câştigătorul final se stabileşte după încheierea tuturor reprizelor conform timpului de parcurgere al distanței. Cu sprijinul Aqua Carpatica, toți copiii vor câștiga o jucărie de pluș, iar Premiul cel mare va fi un sistem de purtare cu motive tradiționale de la Casa Zamfirei.

Totodată, pe parcursul celor trei zile de eveniment vor fi ateliere de desen, modelaj în lut și păpuși, „Târgul copiilor” – târg de jucării, carte pentru copii și dulciuri de sezon, precum și expoziția fotografei Cristina Nichituș Roncea, „Chipuri de copii în Țara Minunilor””, anunţă organizatorii.


PROGRAM

1 Iunie

10.30 – Decernare premii expoziţia Satul … în inima copiilor de la oraş

11.30 – 12.00 – Primăvară…tot în floare!

10.00 – 16.00 Ateliere de desen pentru copii

14.00 – Ghidaj tematic – Copilărie în Muzeul Satului

9.00 – 19.00 – Târgul copiilor: târg de jucării, carte pentru copii, dulciuri de sezon

***

2 Iunie

14.00 – 15.30 Ateliere de desen pentru copii

9.00 – 19.00 – Târgul copiilor: târg de jucării, carte pentru copii, dulciuri de sezon

***

3 Iunie

14.00 – 15.30 Ateliere de desen pentru copii

9.00 – 19.00 – Târgul copiilor: târg de jucării, carte pentru copii, dulciuri de sezon



1 iunie, Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)

Sarbatorim Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti! Timp de 12 ore, Parcul Alexandru Ioan Cuza va gazdui un festival-maraton, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize!

Ce am pregatit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018:

*Itsy Bitsy Show: Anul acesta, ai parte de si mai multa veselie, la scena Itsy Bitsy! Ti-am pregatit 10 ore de entertainment, cu muzica, dans, magie, improvizatie si concursuri! De la 10:00 la 20:00, vei gasi mereu ceva care sa te uimeasca, la Itsy Bitsy Show.

 

*Itsy Bitsy Live: Radioul Itsy Bitsy este al tau, este cadoul nostru pentru tine. Anul acesta, emitem LIVE din parc, de la 8 dimineata, la 8 seara. Vino in parc, la studioul Itsy Bitsy in aer liber si Zi Liber ce simti, ce iti place, ce te face fericit!

*Itsy Bitsy Joaca: Am amenajat un spatiu in care parintii sa se simta din nou copii, iar cei mici sa fie liberi sa rada, sa se joace, sa fie uimiti si sa descopere noi forme de distractie. Aici, prietenii nostri vor aduce jocurile copilariei, jocuri de societate, experimente amuzante, povesti jucause si activitati creative.

*Itsy Bitsy Creativ: Te asteptam intr-un spatiu plin de activitati ludice. Vei gasi activitati de bricolaj, ateliere artistice, piese de teatru si concursuri haioase.

*Itsy Bitsy Sport: Aici, copiii si parintii au ocazia sa descopere si sa incerce activitati fizice, distractive si sanatoase.

*Itsy Bitsy Bebe: Am invitat o multime de prieteni preocupati si pasionati de dezvoltarea bebelusilor si a viitoarelor mamici, care te vor intampina cu activitati educative, discutii cu specialisti in domeniu si jocuri special concepute pentru bebelusi.

*Itsy Bitsy Parenting: Parenting cu bucurie, asumat si relaxat! In cadrul atelierelor interactive Itsy Bitsy Parenting, unii dintre cei mai mari specialisti in parenting vin sa se intalneasca cu parintii, sa faca schimb de idei si de experiente. Te asteptam la ateliere cu lipici, pentru parinti si pici!

*Itsy Bitsy Food: O noua premiera anul acesta va fi zona Itsy Bitsy Food, unde vei gasi cele mai delicioase si sanatoase gustari pentru tine si puiul tau!”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Parada Micilor Biciclisti, în Piata Constituţiei

PARTICIPARE GRATUITĂ

„De ziua lor, copiii de toate vârstele află totul despre mersul pe bicicletă la PARADA MICILOR BICICLIȘTI. Vineri, 1 IUNIE 2018, începând cu ora 10, timp de 4 ore Bdul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii, va fi al biciclistilor mici sau mai mari.

Singuri sau în echipă cu adulții, vor participa la jocurile organizate pentru fiecare categorie de vârstă, indiferent de tipul de bicicleta folosit.
La ora 12:30 va avea loc PARADA pe biciclete, pe Bdul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii

Pe lângă bucuria de a sărbători Ziua Copilului pe două roți, evenimentul are scopul de a-i familiariza pe cei mici și mari cu regulile de circulație pe care un biciclist trebuie să le respecte, cu mersul în pluton și mai ales cu manevrarea în siguranță a bicicletei printre obstacole.

Într-un cadru organizat, feriți de orice trafic rutier, dorim să le dăm copiilor încrederea și cunoștințele necesare pentru a nu renunța la pedalat odată cu trecerea copilăriei, pregătindu-i să devină următoarele generații de bicicliști urbani responsabili.

Copiii sub 14 ani trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați corespunzător (cască, îmbrăcăminte adecvata mersului pe bicicletă, iar bicicleta să fie verificată și echipată cu claxon).

Accesul este liber, însă pentru o mai bună organizare și pentru a primi KIT-ul DE PARTICIPARE și a participa la TOMBOLA finală, vă rugăm să îi înscrieți pe cei mici sau mari aici: https://bit.ly/2rb8lVS

Tombola va avea loc DUPĂ PARADĂ, iar extragerea câștigătorilor se va face cu ajutorul random.org.
ATENȚIE! Premiile vor fi oferite doar câștigătorilor prezenți. Dacă este ales un câștigător iar acesta nu mai este prezent, se va extrage un alt câștigător”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook.

 

Lumea copiilor în Sectorul 1, pe terasa Promenada Mall

„Promenada împreună cu Centrul Cultural al Sectorului 1, vă invită în perioada 01 – 03 iunie 2018 să ne distrăm împreună în cadrul proiectului cultural artistic „Lumea copiilor în Sectorul 1”.

Evenimentele se vor desfășura în intervalul orar 16:30 – 19:30 pe Terasa mall-ului Promenada.

Copiii sunt invitați să participe la reprezentații de animație, teatru pentru copii, cântece și jocuri interactive, ateliere de modelare baloane și face painting.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să intrăm în Lumea Copiilor!”, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului, unde găsiţi şi programul complet.



‎Ziua Copiilor La Centrul De Calarie Aladin
„De 1 Iunie va asteptam la Centrul de Calarie Aladin sa petreceti o zi in compania cailor! Am pregatit un spectacol cu cai si ponei, toate jocurile copilariei,concurs cu premii si lectii interactive, precum si plimbari cu calul sau poneiul. Intrarea este libera!!! 

Suntem centrul de echitatie situat la 10 min de zona Victoriei si tot 10 min de statia de metrou Crangasi”, promit reprezentanţii Centrului de Calarie Aladin pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

1 iunie – Țara Poveștilor, în Parcul Sebastian

„Hai cu noi in Țara Poveștilor pe 1-2-3 Iunie, între orele 11:00 – 21:00, în Parcul Sebastian, să petrecem și să ne distrăm împreună.
Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, Parcul Sebastian va fi amenajat în spirit de sărbătoare, o sărbătoare a lor, a copiilor, cu ghirlande de baloane și umbreluțe colorate. Vor fi amplasate 4 corturi tematice, în cadrul cărora se vor desfășura o serie de ateliere de creație, facepainting, modelare baloane, desene cu cretă colorată pe asfalt, zonă educativă și zonă de jocuri și distracție, unde poveștile copilăriei vor fi recreate de copii prin improvizație și distracție. De asemenea, se vor desfășura și ateliere de șah pentru iubitorii acestui sport al minții. Animatori costumați în personaje de poveste, precum Spiderman, Batman, Elsa, Rapunzel, se vor plimba printre copii și se vor fotografia cu aceștia în spațiul special amenajat ca un studio foto”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le amintești și altora să facă asta! La Mulți Ani!

Să nu uiți niciodată de leapșa, de de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine…

Nu te grăbi să crești! Păstrează întotdeuna în suflet copilul din tine. Astfel nu va fi niciodată prea târziu să ai parte de o copilărie fericită.

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Amintește-ți literele magice. D vine de la dulciuri, J vine de la joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze!

De ziua copilului îți doresc ‘La mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil’!

Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Ziua în care te-ai născut tu. La Mulți Ani!

La mulți ani tuturor copiilor și tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri frumoși și sănătoși!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viața fără griji, asemenea unui copil. Scoate azi la iveală copilul din tine!

Copilul este bogăția omului sarac. La Mulți Ani de Ziua Copilului!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani, copil frumos!

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta! La Multi Ani!

Pastreaza pentru totdeuna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita.

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Nu te grabi sa cresti! La Multi Ani!

La Multi Ani de Ziua Copilului!

De ziua copilului…iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

La Multi Ani copilului din tine!

Un 1 iunie fericit! La Multi Ani de ziua copilului!

Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!

La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta!

Iubirea inocenta este cea mai frumoasa. La Multi Ani!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.
Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!

Mesaje de Ziua Copilului 2018 • Sms -uri pentru 1 Iunie,  – Urări si felicitări de 1 iunie

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei  sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, din cele de mai jos.

Mesaje de 1 iunie

i întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

 

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

 

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Citeşte şi Horoscopul lunii iunie: Partenerul de viaţă îţi va da câteva bătăi de cap

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!

MESAJE DE 1 IUNIE 2018: La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-ai schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

La multi ani tuturor copiilor si deasemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala copilul din tine!!!

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le amintești și altora să facă asta! La Mulți Ani!

Să nu uiți niciodată de leapșa, de de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine…

Nu te grăbi să crești! Păstrează întotdeuna în suflet copilul din tine. Astfel nu va fi niciodată prea târziu să ai parte de o copilărie fericită.

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Amintește-ți literele magice. D vine de la dulciuri, J vine de la joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze!

De ziua copilului îți doresc ‘La mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil’!

Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Ziua în care te-ai născut tu. La Mulți Ani!

La mulți ani tuturor copiilor și tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri frumoși și sănătoși!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viața fără griji, asemenea unui copil. Scoate azi la iveală copilul din tine!

Copilul este bogăția omului sarac. La Mulți Ani de Ziua Copilului!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani, copil frumos!

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta! La Multi Ani!

Pastreaza pentru totdeuna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilarie fericita.

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Nu te grabi sa cresti! La Multi Ani!

La Multi Ani de Ziua Copilului!

De ziua copilului…iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

La Multi Ani copilului din tine!

Un 1 iunie fericit! La Multi Ani de ziua copilului!

Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!

La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!

La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta!

Iubirea inocenta este cea mai frumoasa. La Multi Ani!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.
Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

Ziua Copilului 2018: Mesaje, sms-uri, felicitări de 1 iunie

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!

Mesaje de Ziua Copilului 2018 • Sms -uri pentru 1 Iunie,  – Urări si felicitări de 1 iunie

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei  sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, din cele de mai jos.

Mesaje de 1 iunie

i întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Copilăria e vârsta la care cea mai profunda bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plina de lumina si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani de 1 Iunie!

Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulţi ani!

Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sănătoşi!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag! Toate visele sa ti se îndeplineasca!

Mesaje de Ziua Copilului: La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.

Mesaje de Ziua Copilului: La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viaţa plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se îndeplinească!

Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie, E pasarea ce-aluneca-n zare, Si-un gand pribeag de-o vesnicie. Copilaria-i o suava floare.

De-i senin sau nor afara, De e zi sau de e seara, Nu uita sa-ti amintesti, De frumoasele povesti, Eu va spun ca nu e greu, Si copil ramai mereu.

Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit.

E primul si cel din urma cuvant. E tesuta-n aur si-n margaritate. Copilaria-i o adiere de vant.

Invata sa-ti traiesti copilaria, Caci ea se duce-asa rapid, De n-ai sa poti sa zici c-a fost frumoasa, Cand s-a pierdut in infinit.

 

Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!

Veverita sprinteoara, da de veste iar in tara, Ca-n poiana cu izvoare, azi e zi de sarbatoare, Flori, gandaci si licurici, pasarele si pitici, Toti s-au pregatit de zor,

Viata este o flacara ce se stinge intotdeauna, dar recapata scantei de cate ori se naste un copil.

Păstrează pentru totdeauna in suflet copilul din tine; astfel, nu va fi niciodata prea tarziu sa ai parte de o copilărie fericita. La multi ani!

Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!

Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!

Sa-ti păstrezi meu zâmbetul cald, sufletul pur si lumina din privire. La multi ani copile drag!

Sunt mandra ca eşti copilul meu, mi-ai luminat sufletul si viata din prima clipa in care te-am vazut. La multi ani, puiuţul meu drag!

Un copil e cea mai mare bogatie a unui om. Nu e miracol mare mare si bucurie mai frumoasa decat aceea de a avea un copil. Pentru toti copiii lumii, La multi ani de 1 Iunie!

Viata noastra ar fi pustie fara tine, intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine. La multi ani!

Aşa eram eu la vârsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea si pamantul, măcar sa zică cine ce-a zice.

Sa nu uiţi niciodată de leapşa, de de-a v-aţi ascunselea ori de omul negru, de coatele julite si hainele vesnic murdare. Sa nu uiti de tine…

Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le aminteşti si altora sa facă asta!

Unde parchez, unde lucrez, când ne intâlnim, de ce ai intarziat, cand e gata, penalizare, sunt obosit. Desigur, tu nu inţelegi nimic din toate astea pentru ca ai stiut sa te detasezi de lumea celor mari si sa păstrezi seninătatea copilăriei în viaţa ta.

1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

La Mulţi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitaţi, copilul este bogăţia omului sărac!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părintilor! Sa va bucurati de copiii voştri sănătoşi!