5 zodii de bărbaţi cu care NU ar trebui să te măriţi

Trebuie sa treci prin cateva experiente pana cand sa poti considera ca ai gasit barbatul ideal cu care sa te casatoresti. Si nici atunci nu esti convinsa ca ai facut alegerea cea mai buna. Ca sa iti fie mai usor sa te decizi ar trebui sa citesti cate ceva despre zodia lui.

05 dec. 2015, 09:31
5 zodii de bărbaţi cu care NU ar trebui să te măriţi

Si asta intrucat exista zodii de barbati cu care nu merita sa iti bati capul, pentru ca nu vor face niciodata fata cu brio unui mariaj si risti sa iti pierzi timpul si sa iti toci nervii aiurea. Iata de care nativi trebuie sa te feresti cand vine vorba despre casatorie:

Berbec

Cauti cumva sotul perfect? Ei bine, nu l-ai nimerit. Asta doar daca iti plac barbatii incapatanati, care ajug uneori chiar la accese de furie atunci cand nu reusesc in situatii in care se credeau invingatori din start. Nu e genul care sa stie unde se platesc facturile sau cum sa repare ceva prin casa. In mariajul cu el canta cocosul pentru ca el vrea sa detina controlul in relatie. In plus, ii mai place sa si bea peste masura.

Varsator

E atat de visator, cu capul in nori incat pare ca nu vei reusi niciodata sa iti propui ceva maret si el sa fie acolo, cu tine, sa te sprijine. Pentru ca el e mai mult in lumea lui. Are insa reactii bruste, surprinzatoare si cand incepe cu greu mai poate fi oprit. In plus, nici nu e un sot tandru, care sa te copleseasca de gesturi de amor. Ai nevoie de nervi tari si trebuie sa stii sa te adaptezi usor daca vrei sa faci fata mariajului cu el.

Citeşte mai mult pe ele.ro