Accident provocat de un şofer beat şi fără permis. Un tânăr a murit şi altul a fost rănit

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, iar altul a fost rănit după ce şoferul beat al autoutilitarei în care erau pasageri s-a răsturnat, miercuri, pe DJ 178C, la Bilca, judeţul Suceava.

22 oct. 2014, 11:07
Accident provocat de un şofer beat şi fără permis. Un tânăr a murit şi altul a fost rănit

În interiorul localităţii Bilca, un tânăr de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoutilitara, după o curbă spre stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de ceaţă densă şi carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul de pe partea dreaptă, potrivit Agerpres. A lovit frontal un podeţ, după care s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, un tânăr de 23 ani din comuna Frătăuţii Noi, pasager în autoutilitară, a suferit leziuni grave, ulterior decedând la spital, iar un alt pasager de 29 ani, tot din comuna Frătăuţii Noi, a suferit leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că autoutilitara i-a fost încredinţată conducătorului auto de către fratele acestuia, de 18 ani, din aceeaşi localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Chiajna: PREOT UCIS lângă biserică de o ŞOFERIŢĂ BEATĂ şi care nu avea permis auto VIDEO