Lovitură de teatru în Bănie: Adrian Mititelu a pierdut sigla cu LEUL

CS U Craiova informează pe site-ul oficial că Tribunalul București a admis cererea clubului de anulare a înregistrării din 1999 a mărcilor deținute de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian, cunoscute suporterilor sub denumirea "Stema cu Leul".

12 nov. 2015, 13:14
Lovitură de teatru în Bănie: Adrian Mititelu a pierdut sigla cu LEUL

În același timp au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înființată în 2013, U Craiova SA.

Decizia nu este însă definitivă. Ea poate fi atacată în 15 zile de la pronunțare, însă cei de la CS U Craiova exultă pe site-ul oficial unde notează.

Soluția pronunțată astăzi de Tribunalul București, conform site-ului CS U:

„Complet: C- proprietate intelectuală fond 3
Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite cererea reconvenţională, astfel cum a fost completată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „ FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 120455/9.10.2012, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată.

Constată nulitatea transferului dreptului de uzufruct asupra mărcii „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, de la Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian către U CRAIOVA SA. Respinge cererile de intervenţie în interes propriu formulate de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Gigi Adrian şi de U CRAIOVA SA, cereri privind anularea înregistrării mărcii combinate „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA” şi element figurativ, înregistrată la OSIM sub nr. 115523/15.04.2011.

Obligă intervenienţii principali la publicarea într-un ziar cu tiraj naţional, pe cheltuiala acestora, a dispozitivului hotărârii, în forma rămânerii definitive şi irevocabile, în cel mult 10 zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii. Ia act de solicitarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.11.2015″.