ADRIAN MUTU, aproape de un transfer în LIGA I. Destinaţie SURPRIZĂ

Adrian Mutu este foarte aproape de un transfer în Liga I. Mutu este dorit de Pandurii şi a avut deja o discuţie cu antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu.

06 ian. 2016, 06:15
ADRIAN MUTU, aproape de un transfer în LIGA I. Destinaţie SURPRIZĂ

Edi Iordanescu a dezvaluit ca, desi a fost vorba despre o discutie de principiu, i-a propus lui Adrian Mutu sa semneze cu Pandurii.

„A fost o discutie generala,pentru ca noi ne stim de mult timp. N-a fost o intalnire la cafea, ci una stabilita din timp, insa nu ma feresc sa spun ca am discutat si despre o posibila colaborare. Eu nu vreau insa sa ma implic foarte mult in campania de transferuri, mai ales pana cand nu se rezolva situatia financiara a clubului.

Adrian Mutu si-a aratat interesul de a veni la Pandurii, cred ca si pentru el ar fi un climat propice. Era putin gras, insa este un jucator suficient de matur pentru a intelege ca, daca vrea sa revina la echipa nationala, trebuie sa fie intr-o forma foarte buna. Daca vine trebuie sa lase tot ce a fost in spate si sa demonstreze prin forma sportiva ca merita sa fie convocat.

Cred ca Adrian Mutu a inteles mesajul meu, l-am asigurat ca sprijinul pe care pot sa i-l dau este acela de a se pregati foarte bine. Il stiti pe tatal meu si stiti ca nu se poate altceva. Daca se asteapta la interventii din partea mea, e clar ca nu pot face nimic. Adrian Mutu a inteles lucrurile astea, nu se astepta la asa ceva oricum. El vrea sa ajunga intr-un mediu bun si sa se pregateasca. Am simtit la el o ambitie foarte mare de a reveni la echipa nationala”, a spus Edi Iordanescu la Digi Sport.

Adrian Mutu este liber de contract dupa ce s-a despartit de indienii de la FC Pune City.