ALDE: Propunerea de prim-ministru, stabilită numai după discuţia cu PSD

ALDE a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că propunerea de prim-ministru pe care Alianţa Liberalilor şi Democraţilor o va sprijini în cadrul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis, după validarea mandatelor parlamentarilor, va fi stabilită numai după discuţia pe care urmează să o aibă cu PSD.

14 dec. 2016, 16:18
ALDE: Propunerea de prim-ministru, stabilită numai după discuţia cu PSD

„Propunerea de prim-ministru pe care Alianţa Liberalilor şi Democraţilor o va sprijini în cadrul consultărilor cu Preşedintele României, după validarea mandatelor parlamentarilor, va fi stabilită după discuţia cu Partidul Social Democrat”, a transmite ALDE.

Citeşte şi: Consultări la Cotroceni. Traian Băsescu: L-am informat pe preşedinte că suntem parte din orice soluţie politică anti PSD UPDATE

Miercuri au început la Palatul Cotroceni consultările cu partidele care vor intra în Parlament, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Doar PNL, USR, UDMR, PMP şi grupul minorităţilor au confirmat participarea. PSD şi ALDE au anunţat că nu vor da curs invitaţiei, pe motiv că nu se respectă Constituţia, ceea ce l-a făcut pe preşedinte să le califice drept „nepoliticoase”.