Alex Velea, în lacrimi de ziua sa. Ce i-a făcut Antonia, de faţă cu Smiley, WhatsUp şi alţi artişti FOTO

Alex Velea şi-a strâns gaşca de prieteni şi a dat o mare petrecere cu ocazia aniversării zilei de naştere. Antonia a avut grijă ca artistul să aibă seară de neuitat la împlinirea celor 33 de ani.

17 mai 2017, 09:35
Alex Velea, în lacrimi de ziua sa. Ce i-a făcut Antonia, de faţă cu Smiley, WhatsUp şi alţi artişti FOTO

Smiley, Speak, WhatsUp, şi alţii n-au putut lipsi de la mega-petrecerea prietenului lor, scrie spynews.ro. Toţi au petrecut şi au dansat până în zori.

Citeşte şi Antonia a făcut anunţul chiar de ziua lui Alex Velea. „Plouă” cu felicitări

Antonia a avut o dedicaţie specială. Artista i-a cântat piesa „Vorbeşte lumea” în stilul său propriu. Toţi au tresăltat când au auzit ritmurile şi au început să se rupă în figuri.

A urmat momentul tortului, pe care Alex Velea l-a savurat din plin.

„Stingeţi lumina! Andrei! Hai cu tortul! La mulţi ani, Alex!” se aude în cor urările prietenilor.

Iar după desert, distracţia a continuat până dimineaţă! Să sperăm că de data aceasta, petrecăreţii au fost ceva mai cuminţi, iar Poliţia nu le-a mai bătut la uşă în mijlocul distracţiei, aşa cum s-a întâmplat la aniversarea Antoniei.

Citeşte şi Antonia, sexy, în chiloţi şi cu sfârcurile la vedere. Şi au trecut doar 5 luni de când a născut FOTO

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.