Alina Borcea mătură pe jos cu Valentina Pelinel: O zdreanţă! Eu ştiam că e stearpă

Valentina Pelinel a anunţat luni că este însărcinată, iar indiciile i-au condus pe ziariştii din presa mondenă să afirme că tatăl copilului ar fi fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea. Vestea nu i-a picat deloc bine Alinei, actuala soţie a lui Borcea, care a jignignit-o dur pe presupusa amantă.

04 ian. 2016, 18:31
Alina Borcea mătură pe jos cu Valentina Pelinel: O zdreanţă! Eu ştiam că e stearpă

Alina Borcea a fost luni în vizită la puşcărie, la soţul său, după ce în ultima zi din 2015 paparazii au surprins-o plângând în mall, tot după o vizită la puşcărie, în care ar fi aflat că Valentina Pelinel este însărcinată cu soţul său. După vizita de luni, Alina a fost mult mai tranşantă, iar când a fost întrebată dacă şi Valentina Pelinel a fost în vizită la soţul său, Alina Borcea a răbufnit: „O zdreanţă!„.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie la vestea că Pelinel e gravidă cu Borcea: Eu botez doar copii care sunt din sfânta taină a cununiei

Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!„, a declarat Alina Borcea, la Antena 1. Rugată să comenteze faptul că Valentina pelinel este însărcinată, soţia lui Cristi Borcea a declarat: „Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că e o stearpă„.

Citeşte şi Valentina Pelinel recunoaşte: „Da, sunt însărcinată!”. Să fie Cristi Borcea tatăl copilului?