Anchetă a Consiliului Judeţean Vâlcea la Spitalul Judeţean în cazul fetei de 10 ani care a murit în ambulanţă

O comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Județean (CJ) Vâlcea va derula o anchetă la Spitalul Județean din Râmnicu-Vâlcea pentru a stabili ce s-a întâmplat în cazul unei fetițe de 10 ani care a murit în urmă cu trei zile în ambulanță, potrivit președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

17 mart. 2017, 18:52
Anchetă a Consiliului Judeţean Vâlcea la Spitalul Judeţean în cazul fetei de 10 ani care a murit în ambulanţă

Acesta a declarat vineri că din comisie vor face parte reprezentanți ai CJ Vâlcea de la mai multe departamente.

„Astăzi am discutat cu vicepreședintele care răspunde de activitatea spitalelor, Adrian Bușu, și i-am solicitat să formeze o comisie din care să facă parte un jurist, un economist și persoane de la departamentul de specialitate. Această comisie (…) să afle ce s-a întâmplat acolo (n.r. în cazul decesul fetei de 10 ani) și să prezinte cât mai repede situația”, a spus Rădulescu, citat de Agerpres. 

În ziua de 14 martie, o fetiță de 10 ani, elevă la o școală din Râmnicu-Vâlcea, a murit în ambulanță, în drum spre un spital din Capitală, după ce a fost consultată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea și s-a constatat că starea ei era gravă. Fetița acuza puternice dureri de cap și se mai prezentase la spital și la finalul săptămânii trecute, cu simptome similare.