Andreea Bălan, primele declaraţii despre căsătorie

La doar câteva săptămâni după ce a anunţat că va deveni mămică pentru prima dată, Andreea Bălan a fost nevoită să înfrunte şi întrebările curioşilor, care şi-au dorit să ştie când se va căsători. Tocmai de aceea, sătulă de numeroasele speculaţii, artista a vorbit despre acest subiect.

25 mai 2016, 07:41
Andreea Bălan, primele declaraţii despre căsătorie

„Pentru mine, căsătoria nu mai este, de mult, o prioritate. Experienţa m-a învăţat că o familie sau o relaţie nu e ţinută în viaţă de acte, de case sau de bani, e ţinută în viaţă de loialitate, dragoste, bunătate, respect şi un drum comun. Cred că un act nu defineşte un sentiment. In acelaşi timp, nimeni nu ar trebui să aibă dreptul să îi spună altuia cum să trăiască, pe cine are voie să iubească şi cum e corect sau greşit. Dragostea… e dragoste. Si nu o putem opri cu acte şi nici cu ură. Dacă ne-am îndrepta atenţia pe ceea ce contează, cu adevărat, am trăi într-o lume mai bună”, a scris Andeea Bălan pe Facebook, răspunzând, astfel, întrebărilor privind o eventuală nuntă cu George, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Andreea Bălan este în culmea fericirii. Familia artistei s-a mărit cu un nou membru FOTO

Andreea Bălan a anunțat, recent că este însărcinată în aproape cinci luni și că urmează să devină mamă în luna octombrie. Tatăl copilului este actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei.