Andreea Mantea aruncă bomba: „M-am îndrăgostit”

Andreea Mantea a dat o veste-bombă. S-a îndrăgostit din nou, însă uite ce o face să se teamă tare de o nouă relaţie.

15 mart. 2014, 11:35
Andreea Mantea aruncă bomba: „M-am îndrăgostit”

Aflată în Statele Unite ca să filmeze pentru show-ul „Burlăciţa”, Andreea Mantea s-a abţinut cât a putut, dar până la urmă n-a rezistat farmecelor unuia dintre concurenţi. „Am început să dezvolt nişte sentimente pentru unii dintre concurenţi. Sunt îndrăgostită. Eu sunt foarte fericită de vreo săptămână, simt că plutesc”, a mărturisit Andreea Mantea, la „Acces direct”. Bruneta a spus că se teme de o relaţie pentru că de fiecare dată când s-a îndăgostit nu s-a terminat cu bine.

Andreea Mantea a mărturisit cum arată bărbatul ideal în viziunea ei. Declaraţia ei este cu adevărat surprinzătoare dacă ţinem cont că vrea un bărbat „puţin mai frumos decât dracul”.

Pentru că a declarat de mai multe ori că nu-şi găseşte un iubit pe placul ei, Andreea Mantea a explicat recent şi ce caută mai exact la un bărbat.

” Să fie devreme acasă. Să fie cu program fix, să nu mă mintă. Să fie puţin mai frumos decât dracul, ştii cum se zice. Nu mai pun preţ pe fizic de foarte mult timp. Nu că aş fi avut numai uraţi, să mă ierte Dumnezeu. Importante sunt calităţile sufleteşti, caracterul…”, a declarat Andreea Mantea pentru antenastars.ro.

Andreea Mantea, 27 de ani, revine în televiziune. După ce a fost trasă pe dreapta, fiind înlocuită cu Adelina Pestriţu la emisiunea „Wowbiz”, de la Kanal D, focoasa brunetă se află acum în toiul filmărilor pentru un show realizat de Antena 1. Este vorba de reality-show-ul „Burlăciţa”, pentru care s-au luptat şi Roxana Ionescu şi Iuliana Luciu.

Aşa, Mantea, care a ieşit destul de „şifonată” din relaţiile cu Ştefan Stan şi Gabi Bădălău, are acum toate şansele să-şi găsească alinarea în braţele uneia dintre ispitele masculine din emisiune.