Andreea Răducan s-a măritat. Cum a arătat mireasa VIDEO

Cea mai fericită zi pentru o mare campioană, Andreea Răducan. Gimnasta s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubitul ei, Daniel Tandreu. La cununia religioasă a venit special din SUA şi Nadia Comăneci. Mirii se pregătesc de o petrecere pe cinste, cu peste 260 invitaţi.

15 oct. 2016, 15:21
Andreea Răducan s-a măritat. Cum a arătat mireasa VIDEO

După trei ani şi jumătate de relaţie, Andreea Răducan şi Daniel Tandreu au făcut marele pas. „Am emoţii, sigur, e şi normal. Sunt emoţii foarte frumoase. Cred că nu mă voi lăsa furată”, a declarat Andreea Răducan.

La ceremonia religioasă de la biserica din Pipera au venit şi foştii colegi de echipă ai Andreei: Nadia Comăneci, dar şi antrenorul Octavian Belu. „Mă bucur pentru ea. Este un moment emoţionant pentru toată lumea. Mă bucur că toate colegele ei vor fi alături de ea şi de mire în această zi minunată. Am impresia că are încă 20 şi ceva de ani, nu îmi vine să cred că peste 30 de ani”, a spus Nadia Comăneci.

„A fost un copil extraordinar de determinat, nu a trebuit împinsă de la spate în niciun fel. Ea şi-a dorit să facă performanţă. Este foarte pretenţioasă, atentă la detalii, cred că nu îi va lipsi nimic”, a declarat antrenorul Octavian Belu.

La petrcerea de nuntă sunt aşteptaţi nu mai puţin de 260 invitaţi, la un local de lux din nordul Capitalei. Nuntaşii vor avea parte de un meniu cu bucate tradiţionale şi multe surprize.