Andreea Tonciu trece prin MOMENTE GROAZNICE. A ajuns de urgenţă pe masa de operaţie FOTO

Andreea Tonciu a ajuns, sâmbătă, pe mâna medicilor din Turcia. Extrem de emoţionată, însă încrezătoare, asistenta lui Capatos a ajuns la clinica în care au fost operate mai multe vedete pentru aceeaşi "problema".

05 apr. 2015, 09:03

Şi-a operat nasul după ani întregi în care a fost ţinta glumelor, iar acum a trecut la pasul următor, respectiv la operaţia de mărire a sânilor, scrie spynews.ro. Îşi dorea o nouă intervenţie, iar următoarea operaţie îi va schimba radical viaţa. Andreea Tonciu a intrat sâmbătă, în jurul orei 16, în operaţia de mărire a bustului.

Citeşte şi Andreea Tonciu este în culmea FERICIRII! Gestul EMOŢIONANT făcut de NOUL ei IUBIT FOTO

Asistenta tv se află la o clinică celebră din Turcia, Esteworld, loc în care s-au operat, de-a lungul vremii, mai multe vedete de la noi, printre care şi Ana Mocanu, fosta asistentă de la „Un show păcătos”. Reprezentantul spitalului, Ensar Duman, a fost alături de frumoasa brunetă la fiecare pas. Acolo, i s-au făcut imediat analizele, iar medicii au concluzionat că vedetaTV este pregătită să suporte operația. Extrem de emoţionată, bruneta a plâns înainte să intre în sala de operaţii, semn că teama te bisturiu este la fel de mare ca la prima interventie.

Citeşte şi Andreea Tonciu şi Daniela Crudu vor pleca in Turcia

Asistenta tv a mărturisit că în următoarea editie îşi va face apariţia cu noul bust. „Este ultima oară când o să-mi vedeţi aceşti sâni mici pentru că vreau să mi-i schimb. O să am varianta îmbunătăţită. De 11 ani îi am”, a declarat Andreea Tonciu.