Arheologii argentinieni au descoperit o ascunzătoare nazistă

Ruinele unei clădiri ce pare a fi fost o ascunzătoare nazistă aflată într-o zonă îndepărtată dintr-o rezervaţie naturală din Argentina sunt crcetate acum de către arheologii argentieni, pentru a afla dacă, într-adevăr, este o fostă ascunzătoare a ofiţerilor germani ai lui Hitler.

23 mart. 2015, 22:11

Cercetătorii care au descoperit ascunzătoare nazistă din nordul Argentinei au găsit acolo, între altele, monede germane din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

Experţii susţin că această ascunzătoare nu ar fi fost folosită niciodată de către naziştii care au fugit în Argentina, între care faimoşii Adolf Eichman şi Erich Priebke, dar şi apropiatul lui Adolf Hitler, Martin Borman, pentru că ei nu ar fi nevoie să se izoleze acolo, atâta timp cât au putut trăi în libertate, nestingheriţi, în oraşe din această ţară.

Specialiştii Universităţii din Buenos Aires cercetează ruinele tocmai pentru a afla dacă Borman a folosit acea ascunzătoare. Aceasta se află în Parcul natural Teyu Cuare, înapropiere de oraşul San Ignacio, din nordul provinciei Misiones.

Citeşte şi Reîncarnarea lui ADOLF HITLER într-un CÂINE: Cum arată patrupedul care seamănă perfect cu liderul nazist FOTO

Cercetătorul Daniel Schavelzon a declarat publicaţiei argentiniene Clarin că arhitectura celor trei clădiri ruinate descoperite acolo diferă mult de celelalte aflate în regiune şi dacă acestea fuseseră ridicate acolo pentru un scop secret al naziştilor.

Descoperiri incredibile

Schavelzon spune că aceste clădiri adăpostesc numeroase obiecte ce oferă indicii ce le asociază cu Germania din timpul războiului, cum ar fi monede din anii 1930, precum şi un fragment de porţelan de Meissen, produs în Germania, în anii 1940.

Totuşi, despre niciunul dintre obiectele descoperite până acum experţii nu pot spune cu certitudine că ar fi avut o legătură directă cu vreunul dintre ofiţerii nazişti. Schavelzon a mai declarat publicaţiei Clarin că echipa sa cunoaşte şi alte teorii care susţin că acele clădiri ar fi fost ridicate de preoţii Iezuiţi, însă aceste presupuneri sunt, totuşi, prea „simpliste”. Cercetătorul a exclus şi legendele locale legate de faptul că secretarul personal al fostului dictator nazist, Bormann, ar fi trăit acolo.

Citeşte şi Nebunia lui ADOLF HITLER. Căuta porţile de intrare în AGARTHA, o lume ce s-ar afla în interiorul PĂMÂNTULUI

Schavelzon a reamintit de asemenea că testele de ADN prelevate dintr-un schelet găsit la Berlin, despre care s-a presupus că ar fi fost al lui Bormann , în 1998, au dovedit că exact aşa era, fapt ce demonstrează că Bormann, care s-a sinucis în 1945, nu a fugit în America de Sud, aşa cum se credea până atunci.

Clădiri neobişnuite

Cercetătorul argentinian a insistat asupra faptului că acele clădiri din parcul Teyu Cuare sunt cu totul neobişnuite. Pereţii, între care unii au o grosime de 3 metri, au dimensiuni incredibile. El mai spune şi că locaţia era „complet inaccesibilă”. „Nu ai fi putut să îi găseşti dacă nu cunoşteai exact zona”, a mai spus expertul.

Cercetătorii insistă însă să afle adevărul, adică dacă acele clădiri au fost construite ca o ascunzătoare pentru nazişti în cazul în care aceştia ar fi pierdut războiul.

Vezi şi TABLOUL pictat de HITLER, VÂNDUT cu o sumă COLOSALĂ FOTO

Sute de nazişti şi fascişti, unii dintre ei fiind foşti criminali de război, au primit permisiunea de a se refugia în Argentina, din partea preşedintelui de atunci, Juan Peron.

Adolf Eichmann, ofiţerul nazist care a făcut logistica Holocaust-ului, a trăit într-o suburbie din Buenos Aires până când a fost capturat de spionii israelieni.

În 2000,preşedinte din acea vreme, Fernando de la Rua şi-a cerut scuze pentru rolul Argentinei de a oferi refugiu criminalilor nazişti din Al Doilea Război Mondial.