AS ROMA – CHELSEA LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM DOLCE. LIVE STREAMING LIGA CAMPIONILOR

AS ROMA - CHELSEA LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM DOLCE. A patra etapă din grupele Uefa Champions League debutează în această seară. AS Roma primește vizita lui Chelsea, pe Stadio Olimpico, începând cu ora 21:45.    

31 oct. 2017, 15:58
AS ROMA – CHELSEA LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM DOLCE. LIVE STREAMING LIGA CAMPIONILOR

AS ROMA – CHELSEA LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM DOLCE. Cele două formații conduc Grupa C. Chelsea este prima, cu 7 puncte, în timp ce Roma este pe 2, având 5 puncte. Pe 3 se află Atletico Madrid (2 puncte), iar ultima clasată este Qarabag (un punct). În aceste condiții, învingătoarea din duelul Roma – Chelsea poate face un pas mare către optimile Ligii. Partida începe la ora 21:45 și poate fi urmărită la ProTV și Telekom Sport 2. În tur, meciul s-a terminat 3-3.

LIVE STREAMING LIGA CAMPIONILOR AICI

„Sunt 200 de huligani englezi azi in Roma”

Doi suporteri ai Romei au fost arestati, dupa ce au facut scandal intr-un pub plin cu fani Chelsea. Italienii aveau cagule pe fata si erau inarmati cu bate, au povestit martorii pentru The Sun.

Barul, aflat in zona Colosseum-ului, este renumit in randul suporterilor care fac deplasarea in Roma.

Politistii din Roma sunt in alerta pentru ca exista informatii ca printre cei 2000 de suporteri englezi care au facut deplasarea in Italia, exista un grup de 200 de „huligani”, care au mai facut probleme in trecut inaintea unor meciuri de fotbal.

Tot în această seară se pot stabili și primele trei formații care merg în optimi. Manchester United, PSG și FC Barcelona sunt la șefia grupelor A, B, respectiv D, fiecare cu câte 9 puncte. „Diavolii roșii” joacă acasă cu Benfica, PSG primește vizita lui Anderlecht, iar Barcelona va evolua pe terenul lui Olympiacos.