Bărbatul care a ameninţat cu un topor persoanele aflate într-un oficiu poştal din Capitală, reţinut

Bărbatul care a intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost imobilizat de poliţişti, acesta urmând să fie dus la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 09:31
Bărbatul care a ameninţat cu un topor persoanele aflate într-un oficiu poştal din Capitală, reţinut

Bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor din Capitală, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii. Incidentul a fost anunţat la serviciul de urgenţă 112, iar un echipaj de poliţie l-a imobilizat pe agresor. Bărbatul va fi dus la audieri la Poliţia Capitalei.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nicio persoană nu a fost rănită. Iar agresorul are probleme psihice.

„S-a intervenit, persoana a fost imobilizată şi dusă la poliţie. Din discuţiile purtate cu colegii, persoana în cauză cred că are probleme medicale. A fost înarmat. Niciuna dintre persoane aflate în oficiul poştal nu are probleme medicale, doar o femeie s-a speriat şi a suferit un atac de panică. Revendicările bărbatului nu se leagă de o valoare materială. Erau mai mult valori spirituale. Singura persoană imobilizată a fost el”, a declarat comisar şef Grigore Brânduşescu.