Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariuri pe fotbal şi tenis. Vezi aici selecţiile

Pe varianta de bilet a zilei de luni am mizat pe 2 sau mai multe goluri marcate de FC Midtjylland, acasă, cu Nordsjaelland, meci încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor, dar şi pe minimum o repriză câştigată de FCSB, la Iaşi. Elevii lui Dică nu şi-au atins scopul, dimpotrivă. Mai mult, eşecul cu 0-1 din dealul Copoului, poate cântări decisiv în ratarea unui nou titlu. Premergător etapei a 9-a din play-off, CFR este lider, cu un punct avans faţă de "roş-albaştri" şi cu un program ceva mai uşor în ultimele 2 runde.

RomaniaTV.net
08 mai 2018, 06:38
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pariuri pe fotbal şi tenis. Vezi aici selecţiile

Pariurile zilei vin din fotbal şi tenis. Capul de afiş al acestui combo este jocul Simona Halep – Elise Mertens, din turul secund al turneului WTA de la Miami. Mare specialistă a competiţiei, pe care a câştigat-o în 2016 şi 2017, atingând şi o finală în 2014, jucătoarea noastră are prima şansă în meci. Nu trebuie, însă, neglijat parcursul recent al belgiencei. Mertens vine după 13 victorii consecutive, 11 în circuitul WTA, serie ce i-a adus şi două trofee WTA, câştigate tot pe zgură, la Lugano, pe 15 aprilie şi Rabat, în urmă cu 3 zile. Ţinem cont toate aceste date şi mizăm pe o confruntare decisă în cel puţin 18 game-uri.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

14:30 Halep – Mertens, peste 17.5 game-uri
17:00 Suarez Navarro – Svitolina, peste 17.5 game-uri
21:30 Mouscron – Lierse, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România