Carla’s Dreams, MESAJ pentru fani. Reacţia internauţilor este INCREDIBILĂ: „Să nu ne lăsaţi!”

Artiștii misterioși de la Carla's Dreams au transmis un mesaj emoționant fanilor. Reacția internauților nu s-a lăsat așteptată, iar aceștia le-au lăsat idolilor săi comentarii copleșitoare.

15 oct. 2016, 10:50
Carla’s Dreams, MESAJ pentru fani. Reacţia internauţilor este INCREDIBILĂ: „Să nu ne lăsaţi!”

Invitată la Radio ZU, trupa Carla’s Dreams a cântat live o nouă melodie,dedicată celor care le ascultă muzica. Pe pagina oficială a formației, a apărut fimarea de la Zu, dar și câteva gânduri transmise de artiștii cu mască fanilor lor, scrie tvhappy.ro.

„Pentru că indiferent de distanță sau lumi uneori, tot ai mei rămân. V-am cuprins/ P.S: o să facem tot posibilul să lansăm varianta finală în cel mai scurt timp”, a fost mesajul postat de trupă, care însotește noua lor melodie.

Reacțiile fanilor au fost măgulitoare.

„Să nu ne lăsați niciodată fără voi !!! Îmi sunteți liniște, tumult, bucurie, fericire extremă, emoție, lacrimi, tristețe, zâmbet, dor, alinare și tot ce ce poate simți, dar nu se poate cuprinde în cuvinte ! Vă țin în suflet, cu #aimei !!

„Pentru că indiferent de distanță sau lumi uneori, tot ai mei rămân.” ….pffff, nu puteam să o spun mai bine…așteptăm cuminți varianta finala. Mii de mulțumiri pentru câte emoții treziți și pentru câte doruri stingeți cu muzica voastră”, acestea sunt câteva dintre comentariile fanilor.