Carmen Iohannis, prezenţă elegantă în vizita oficială de la Washington

Zilele acestea, Klaus Iohannis se află într-o vizită oficială în Statele Unite, vizită în care este însoţit şi de Prima Doamnă. Carmen Iohannis a purtat ţinute elegante la evenimentele la care şi-a însoţit soţul.

09 iun. 2017, 18:57

Unul dintre evenimentele la care şeful Statului a apărut la braţ cu soţia sa a fost cel în care a fost premiat cu „Lumina Naţiunilor” (cea mai înaltă distincţie a organizaţiei, acordată în trecut şi altor lideri politici, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy ori Bill Clinton). Prima Doamnă a ales să poarte o rochie neagră cu mici detalii florale, creaţie a designerului Andreea Tincu, la care a asortat o geantă nude şi o pereche de s sandale negre cu aplicaţii metalice.

Un alt eveniment la care Prima Doamnă a participat  a fost întâlnirea cu românii din America, organizată la Ambasada României la Washington. De această dată, Carmen Iohannis a purtat un compleu înflorat foarte şic, cu fustă dreaptă şi cu bluză cu mâneci trei sferturi, creaţie a designerului Eli Lăslean. Accesoriile alese au fost o geantă plic nude şi o pereche de sandale aurii.

Preşedintele american Donald Trump l-a primit vineri la Casa Albă pe preşedintele român Klaus Iohannis.

Citeşte şi Klaus Iohannis, primit de Donald Trump la Casa Albă GALERIE FOTO