Caz cutremurător. O tânără din Piteşti a aflat că are cancer în ziua în care a născut VIDEO

O tânără din Piteşti a aflat că are cancer chiar în ziua în care a născut, informează România TV. Acum, viaţa ei depinde de un trament, care numai pentru început costă 70.000 de euro.

19 oct. 2017, 14:14
Caz cutremurător. O tânără din Piteşti a aflat că are cancer în ziua în care a născut VIDEO

Cristina şi Adrian Manea au făcut nunta pe 28 mai anul acesta. A fost cel mai fericit moment din viaţa lor, mai ales că tânăra era deja însărcinată şi urma să aducă pe lume o fetiţă. Când a sosit momentul mult aşteptat, familia a trecut de la extaz la agonie. La naşterea fetiţei, Cristina a fost depistată cu cancer la plămâni şi la cap.

M-a aşteptat domnul doctor care a operat-o şi mi-a dat vestea că este suspectă de metastaze la cap şi plămâni. Erau şanse foarte mici să nu fie adevărat. Un cancer extrem de rar„, a spus Adrian Manea, soţul tinerei.

Ca să o protejeze, familia nu a avut puterea să-i spună adevărul crud despre boala ei. Fata nu înţelege de ce nu are putere să îşi ţină fiica în braţe, de ce i-a căzut părul şi de ce este ţintuită la pat.

Văzând-o cum se stinge pe zi ce trece, apropiaţii fac încercări disperate să strângă banii de operaţie. Le-ar trebui 70.000 de euro, sumă imposibil de adunat din resursele familiei.

Naşa de cununie a tinerilor e şi ea bulversată.

A fost un şoc, nu pot să realizez ce se întâmplă. Dumnezeu să facă o minune, să îşi revină să îşi vadă copilul crescând„, a spus aceasta.

Familia fetei face un apel către oamenii cu suflet să o ajute în acest moment dramatic. Cine doreşte să contribuie la salvarea Cristinei poate depune în conturile deschise special de familie.

Donaţiile se pot face în următoarele conturi, în euro sau în lei:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985, deschis la Raiffeisen Bank Piteşti

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580, deschis la Raiffeisen Bank Piteşti

Titular: Manea Mariana

Citeşte şi SITUAŢIA DISPERATĂ a unei bătrâne. Cere o lege prin care bătrânii singuri să fie eutanasiaţi