Caz INCREDIBIL în Craiova. Muncitorii au început lucrările la CANALIZARE pe o stradă NELOCUITĂ

Zeci de familii dintr-un cartier din Craiova care asteaptă de ani de zile să aibă canalizare au avut parte de o surpriză totală. Lucrările de canalizare au fost demarate în trombă pe o stradă vecină unde nu există nicio casă.

24 nov. 2014, 13:32
Caz INCREDIBIL în Craiova. Muncitorii au început lucrările la CANALIZARE pe o stradă NELOCUITĂ

Recent, oamenii care locuiesc pe strada cu pricina au rămas cu gura căscată când au văzut cum se lucrează de zor pe strada vecină unde nu există nicio casă. Oamenii au mers la Primărie să ceară explicaţii, potrivit gds.ro.

„De la Direcţia de Drumuri din Primărie mi-a spus că Aleea Trei este pe tabel. Dânsul mi-a spus că este o alee cu brăduţi. Eu am bănuit că este aleea unde nu sunt case, aşa şi este, au băgat canal pe un drum agricol”, a spus o femeie.

În urmă cu doi ani, reprezentanţii firmei au venit să facă măsurători. Şi atât.

Cu toate că oamenii spun că strada lor se află în planul de canalizare, compania care se ocupă de lucrări susţin că strada respectivă nu este inclusă în proiectul de canalizare.

Oamenii bănuiesc însă că la mijloc este altceva: în oraş au apărut zvonuri că pe strada unde se pune acum canalizare se va ridica în curând un hotel.

VEZI şi Imagini de coşmar într-un catier ANL. Nu au CANALIZARE, dar sunt vândute asemeni unor VILE de LUX VIDEO