Ce trebuie să ştii dacă te-ai născut la graniţa dintre două zodii

Ți se pare că nu te identifici foarte mult cu caractersticile zodiei tale? Cel mai probabil, te-ai născut la granița dintre două zodii, adică ai venit pe lume la cupside.

21 mai 2017, 12:13
Ce trebuie să ştii dacă te-ai născut la graniţa dintre două zodii

Momentul intrării Soarelui într-un anumit semn zodiacal se poate schimba de la an la an și, astfel, cei născuți în primele sau în ultimele cinci zile așe unei zodii, se numesc născuți la cupsidă.

Cupsida Capricorn – Vărsător (16 – 23 ianuarie)
Dacă te-ai născut la granița dintre cele două zodii, înseamnă că trăiești la cumpăna dintre mister și imaginație, așa că în viața ta nu se va regăsi convenționalul sau monotonia.

Cuspida Vărsător – Pești (15 – 21 februarie)
Aceste persoane sunt un amestec interesant de timiditate și jovialitate. Nativii acestei cupside au un simț al umorului bine dezvoltat, sunt oameni cu spirit de artist, cu fler nativ pentru frumusețe, sunt echilibrați din punct de vedere emoțional și destul de prietenoși.

Citeşte şi Cele mai complicate relaţii în funcţie de zodii

Cuspida Pești – Berbec (17 – 23 martie)

În mod paradoxal, deşi sunt rezervaţi, nativii cupsidei Pești – Berbec sunt oameni sociabili, carismatici. În acelaşi timp, au nevoie de siguranţă emoţională şi chiar materială, însă nu sunt dispuşi să îşi sacrifice independenţa pentru a le obţine.

Cuspida Berbec – Taur (16 – 22 aprilie)
În general, nativii născuţi între aceste două semne astrale au natura visătoare şi tandră a Taurilor, combinată cu cea energică şi foarte hotărâtă a Berbecilor. Din acest motiv, deşi sunt sensibili şi calculaţi, iau cu o uşurinţă uimitoare decizii corecte, chiar şi în situaţii limită.

Cuspida Taur – Gemeni (17 – 23 mai)
Ai capacitatea de a te adapta ușor în orice situație, ești o fire flexibilă și puternică, din punct de vedere mental. Îți place să te bucuri de plăcerile vieții și să îți încarci bateriile cu ajutorul celor dragi.

Citeşte mai multe pe unica.ro