Celebră cântăreaţă de muzică populară, declaraţii halucinante. „Atât de tare l-am BĂTUT….”

Claudia Ghiţulescu este acum una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, timbrul său special şi felul plăcut de a fi au făcut-o mereu să fie iubită de public.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 13:46

Chiar dacă acum a devenit o doamnă şi este de o frumuseţe extraordinară, nu la fel stăteau lucrurile când era mică, scrie spynews.ro. Claudia Ghiţulescu a fost invitată în emisiunea „Răi da’ buni”, unde a vorbit despre cât de bătăioasă era când era mică. Aceasta a povestit că se bătea cu colegii la şcoală. Artista a vorbit şi despre părinţii său şi spune că tatăl său era mai sever, dar chiar şi aşa ea a apreciat acest lucru pentru că a ajutat-o să devină un om corect.

Citeşte şi Artistă celebră doborâtă de vestea primită de la medic. „Am plâns 24 de ore în continuu…”

„Eram băieţoasă şi eram foarte bătăioasă. Cine mă supăra băteam. În clasa 1 am avut o învăţătoare, apoi mi s-a schimbat, atât de tare mă îndrăgostisem de prima că am plâns după ce s-a încheiat primul an. Apoi a venit o a doua învăţătoare şi, fiind ataşată de prima, nu prea îmi plăcea de aceasta şi cred că nici dumneai nu mă plăcea că mă bătea la palmă. Şi mereu spuneam că este rea. Nu ne bătea des, dar când o făcea era pentru lucruri care cred că nu erau necesare, cum ar fi că zâmbeam în timpul orelor.

Am fost băieţoasă până în clasa a 8-a. Aveam un coleg care m-a deranjat, atât de tare l-am bătut, dar el săracul nu a dat în mine şi mi-a spus fratele meu să opresc. Nu mă băteam cu fetele, ci doar cu băieţii.

Îl copiam pe fratele meu că îl vedeam mai băieţos. Tatăl meu a fost foarte sever, era atent cu tot ce făceam, nu puteam să ieşim la joacă până nu făceam temele. Am apreciat acest lucru mai târziu pentru că m-a transformat într-un om corect şi bun”, a spus Claudia Ghiţulescu.