CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. Momente de panică după anunţarea finaliştilor, Manole a avut nevoie de medic

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2017. O ultimă probă de gătit individual, jurizată de foști concurenți și câștigătorii din primele două sezoane, a ales pe cei trei finaliști din acest sezon.Când a aflat că se numără printre finalişti, lui Manole i s-a făcut rău.

02 mai 2017, 18:21

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2017. După ce bloggerii și băbuțele au gustat din preparatele primelor două probe, cea de-a treia, cea mai importantă, cea care decide finaliștii, a fost jurizată de foști concurenți și de câștigătorii din sezoanele unu și doi de la ”Chefi la cuțite”.

Fiecare a gătit ceea ce a tras la sorți, din lista preparatelor cele mai îndrăgite de concurenți. În urma acestei probe s-au decis finaliștii. Ei sunt: George Manole, Giovanni și Iulian Gianny Bănuță.

Când şi-a auzit numele, lui Manole i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CHEFI LA CUŢITE 2017, FINALĂ CHEFI LA CUŢITE 2017. Nina, Dihn Thi Binh Minh şi Iulian Mitea au ieşit din concurs. Trei concurenţi au mers mai departe în finală. Iată mai jos marii finalişti.

  • Giovanni Popa

  • Gianny Bănuță

  • George Manole

Deşi finala încă nu a fost difuzată de Antena 1, emisiunea a fost deja înregistrată şi s-a aflat şi cine este marele câştigător. Vezi aici: MARELE CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2017. S-a aflat CINE A LUAT TROFEUL şi cei 30.000 de euro

Nu mai puțin de patru jurii din domenii foarte diferite au fost invitate pe parcursul probelor din semifinală și finală pentru a juriza farfuriile, astfel că edițiile care încheie sezonul vor fi pline de surprize. Chefii sunt și ei mai emoționați ca oricând, astfel că nici izbucnirile de nervi sau lacrimile nu îi vor ocoli.

Nu mai puțin de trei probe de semifinală i-au supus la cele mai grele încercări din concurs, de până acum, pe: Silviu Briceag și George Manole din echipa verde a lui chef Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru și Giovanni Popa din echipa portocalie a lui chef Dumitrescu și Iulian Mitea, Gianny Bănuță, Lorant Erdei, Angi Cobuț și Dihn Thi Binh Minh din echipa mov a lui chef Scărlătescu.

Vezi si: CHEFI LA CUŢITE 2017, surpriză de proporţii înainte de semifinale. Cel mai bun concurent a părăsit concursul

CHEFI LA CUŢITE 2017Cele trei probe de semifinală, la sfârșitul cărora numai trei concurenți au intrat în marea finală de marți, 2 mai, au fost diferite și surprinzătoare:

  • mâncare fine dining pentru artiști – compozitori, designeri, bloggeri cunoscuți și oameni din modă
  • mâncare românească reinterpretată jurizată de simpaticele doamne de vârsta a treia care au mai fost în show – coana Mița, tanti Didina, doamna Ioana și doamna Lucia
  • farfurii impuse la care vor degusta foști concurenți și câștigătorii primelor două sezoane