Chefi la cuţite. Concurenta care a venit la casting cu Biblia cu reţete i-a pus capac lui Scărlătescu. „Sunteţi mai frumos la TV…”

Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au pus țara la cale, cu ajutorul Adrianei Trandafir, cu scopul precis de a-l păcăli zdravăn pe colegul lor de ”cuțite”, Chef Cătălin Scărlătescu.

15 aug. 2016, 10:46

Zis și făcut! Pentru că actrița Adriana Trandafir are un mare of, acela de a se trezi cu apelativul „doamna Scărlătescu”, ea s-a deghizat într-o concurentă gata să cucerească juriul la castingul pentru emisiunea „Chefi la cuțite”, acolo unde Scărlătescu este aspru „jurat”.

Citeşte şi Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi într-o parcare. Maestrul-bucătar a luat la picioare maşina unui taximetrist

Actrița a mărturisit că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soțul ei. „De când a apărut la TV acest om nu mai am liniște, pentru că lumea îl confundă pe soțul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu „doamna Scărlătescu””, povestește Adriana, în show-ul lui Dan Negru.

Însă reacția lui Scărlătescu e de zile mari, așa că nu e de ratat nici măcar o secundă din farsa asta. Priviți!