Chinuiţi în junglă şi la fermă, Gina Pistol, Ruby, Vica şi Dan Helciug, participă la un nou show

Gina Pistol, Ruby, Vica şi Dan Helciug au făcut audienţe record la PRO TV, motiv pentru care vedetele vor participa la o nouă emisiune

06 iun. 2015, 08:26
Chinuiţi în junglă şi la fermă, Gina Pistol, Ruby, Vica şi Dan Helciug, participă la un nou show

Numeroase vedete din emisiunile „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi „Ferma Vedetelor”, vor primi un rol de prezentator la PRO TV pe perioada verii, potrivit Click.

Citeşte şi  Augustin Viziru a vorbit despre accident: Mi-am tăiat tendoanele. Am stat patru ore în operaţie

Astfel, Ruby (26 de ani) şi Gina Pistol (33 de ani) nu au câştigat ele concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cătălin Moroşanu fiind „Regele Junglei”, însă le-au intrat la inimă şefilor de la PRO TV. Mai mult, Gina a fost invitată şi la „Ferma Vedetelor”. Cele două vedete au ridicat audienţele, astfel că o vor face din nou în această vară, într-o emisiune estivală. Mai mult, ele vor avea alături pe Vica Blochina (39 de ani) şi Dan Helciug (40 de ani).

Au fost multe discuţii şi planuri cu privire la acest proiect. Au fost luaţi în considerare concurenţii care s-au remarcat şi care au avut impact la public. În cărţi au rămas Vica, Ruby, Gina şi Dan, însă şi numele lui Dima Trofim a fost pe listă, şi el participant la «Fermă». Emisiunea pe care aceştia o vor prezenta este axată pe bârfe mondene, dar şi din alte domenii, şi se va difuza la PRO TV pe perioada verii„, a declarat o sursă pentru Click.

Citeşte şi Gina Pistol, topless pe bloc. Imaginile îţi vor tăia respiraţia şi te vor lăsa fără aer