Cine domină în relaţie în funcţie de zodia fiecăruia

Află care sunt zodiile dominante si care sunt semnele care accepta sa fie conduse de catre partener.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 12:21
Cine domină în relaţie în funcţie de zodia fiecăruia

Fecioara

Fecioarele obisnuiesc sa isi critice frecvent partenerul de cuplu, iar cuvintele dure nu lipsesc din vocabularul lor, in special atunci cand se incing spiritele. Lor le place sa ii ofere lectii persoanei iubite si chiar tind sa o sufoce la capitolul protejare afectiva.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de perfecţiune

Balanta

Desi Balantele sunt firi blande si lasa de la ele in relatia de cuplu, nu ezita sa treaca la polul opus atunci cand simt ca le sunt incalcate drepturile. Nu ar trebui sa mire pe nimeni daca fac aceasta schimbare de atitudine in doar un minut. De la firile supuse pot trece cu usurinta la cele care sunt dispuse sa domine pentru a-si impune punctul de vedere.

Vezi şi Ce calităţi ai în funcţie de ZODIE

Scorpion

Misteriosilor Scorpioni le place sa lase impresia ca sunt condusi in cuplu, insa lucrurile stau complet altfel. Ei cunosc bine tacticile santajului emotional si le folosesc cu succes atunci cand simt ca sunt incoltiti. Cum isi iubesc libertatea, nu se vor lasa niciodata condusi intr-o relatie. Daca vor simti ca partenerul lor isi doreste sa ii domine, vor incerca sa iasa din legatura respectiva.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro.