Citeşte horoscopul săptămânii 2 – 8 februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta!

Saptamana 2 - 8 februarie 2015 este cea a progresului. Acest interval se remarca prin foarte multe evenimente deosebite si este necesara si o analiza profunda a anumitor situatii in mod special.

01 feb. 2015, 10:52
Citeşte horoscopul săptămânii 2 – 8 februarie 2015: Află previziunile pentru zodia ta!

Se poate face loc unor noi interpretari atunci cand vine vorba de relatiile profesionale, iar foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa avanseze in cariera.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in urmatoarea perioada, citeste horoscopul saptamanii 2 – 8 februarie 2015:

Berbec
Daca exista subiecte importante de discutat sau afaceri de rezolvat, trebuie sa mai astepti o perioada, cel putin pana se mai linistesc apele. Nu este o saptamana foarte buna pentru tine, motiv pentru care astrele te sfatuiesc sa iti gasesti cateva activitati care te ajuta sa te relaxezi si sa analizezi mai bine anumite probleme cu care te confrunti.

Taur
Pe parcursul acestei saptamani nu este indicat sa intri in discutii care nu isi au rostul sau sa iti asumi noi responsabilitati acasa sau la locul de munca. Este bine sa eviti anumite persoane si sa incerci sa te concentrezi asupra altor lucruri. Timpul petrecut in compania prietenilor te poate ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai bine.

Gemeni
Problemele financiare isi fac loc in viata ta, iar tu nu vei avea o stare foarte buna. Se pare ca orice ai face, intotdeauna reusesti sa ajungi la fundul sacului. Sunt sanse totusi sa recuperezi o suma de bani sau sa primesti un imprumut din partea unei persoane mai in varsta din familie, dar situatia nu se va imbunatati peste noapte. Trebuie sa inveti sa fii mai calculata.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO