Colega femeii de serviciu, declaraţii cutremurătoare. Un fotbalist cere sprijin pentru a ajuta familia VIDEO

Scene sfâşitoare în casa angajatei de la clubul groazei care a murit în incendiul devastator și care a lăsat în urmă 5 copii orfani. Un fotbalist al clubului Dinamo cere sprijinul oamenilor pentru a ajuta tinerii rămaşi singuri pe lume.

01 nov. 2015, 15:50
Colega femeii de serviciu, declaraţii cutremurătoare. Un fotbalist cere sprijin pentru a ajuta familia VIDEO

Colega femeii cu care a făcut schimb de tură a plâns în hohote la căpătâiul femeii, îmbrăcată în mireasă acum, pentru a fi condusă pe ultimul drum. Imaginile de mai jos au un adevărat impact emoţional.

Iartă-mă, eu trebuia să fiu în locul tău„, a strigat ea. 

 

Citeşte şi Încep controalele în cluburi şi discoteci. Măsuri DRACONICE, după tragedia din Colectiv

În acelaşi timp, fotbalistul dinamovist Bogdan Gavrilă a vizizat familia respectivă şi a postat pe Facebook un mesaj prin care cere ajutorul oamenilor pentru a sprijini familia respectivă.

În urma cu puţin timp m-am întors de la casa femeii de serviciu de la clubul Colectiv care a lasat în urma 5 copii! Nu era tura ei, colega ei a rugat-o să vină în locul ei. A acceptat… Era plătita cu 100 ron pe zi fără carte de muncă. Ea îşi întreţinea singură familia: cei 5 copii şi tatăl paralizat. Soţul a murit cu 8 ani în urmă. Copiii au următoarele vârste: 11 ani( gemenii) , 14 ani, 16 ani şi 23 ani. Am înţeles că fata cea mai mare este bolnavă, dar toţi au nevoie în egală măsură de ajutorul nostru. Am insistat să ajung să fac câteva poze pentru a vă arata exact situaţia şi sa nu credeţi că vorbesc din auzite, pentru a vă face să înţelegeţi ca acest caz este cumplit şi de neimaginat. Familia locuieşte într-o încăpere ce stă să cadă pe ei cu chirie, adresa este : BUCUREŞTI, Sector 2, Str. CIRESULUI nr. 20 . Oricine este disponibil să ajute cu mâncare, băutură, haine sunt asteptaţi acolo la orice oră, au mare nevoie. Steagul este la poarta deci va fi uşor să-i găsiţi! În scurt timp se va deschide un cont, televiziunile îl vor publica pentru a se putea face şi donaţii financiare! Daţi mai departe pentru a informa cât mai multe persoane de drama prin care trec aceşti copii şi pentru a reuşi să-i ajutăm cât mai mult posibil! Voi reveni cu detalii în privinţa contului când se va pune la punct!„, a scris Bogdan Gavrilă.

Citeşte şi Andreea Raicu este în lacrimi. „Este cutremurător ce s-a întâmplat în Colectiv”