Consilier prezidenţial, cu capul spart la Palatul Cotroceni

Consilierul prezidenţial, Sandra Pralong, a participat, vineri, la ceremonia de învestire a lui Vlad Voiculescu în funcţia de ministrul al Sănătăţii. Aceasta a apărut cu capul acoperit de o eşarfă, sub care se vedea un bandaj în zona cefei.

20 mai 2016, 11:52
Consilier prezidenţial, cu capul spart la Palatul Cotroceni

Sandra Pralong, consilier de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Românii din Afara Graniţelor, şi-a luat colegii prin surprindere, vineri, când a apărut cu capul bandajat la Palatul Cotroceni, unde a avut loc ceremonia de învestire a lui Vlad Voiculescu în funcţia de ministrul al Sănătăţii, potrivit România TV.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Dacian Cioloș, miniștri ai Cabinetului său, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea și consilieri prezidențiali.

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Vlad Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății.

Pe 9 mai, Patriciu Achimaș-Cadariu și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Sănătății. Ulterior, premierul Dacian Cioloș a convenit, împreună cu președintele Klaus Iohannis, să preia conducerea interimară a Ministerului Sănătății până la numirea unui nou ministru.