Criminaliştii, acasă la Stela Popescu. Se fac cercetări în dosarul de moarte suspectă

Anchetă în cazul morţii Stelei Popescu. Criminaliştii s-au întors, vineri, acasă la Stela Popescu şi fac cercetări la faţa locului. S-au ridică probe în dosarul de moarte suspectă deschis de politişti.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 07:57
Criminaliştii, acasă la Stela Popescu. Se fac cercetări în dosarul de moarte suspectă

Stela Popescu a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa din BUcureşti. Cea care a găsit-o a fost chiar fiica ei, care a şi sunat la număr de urgenţă 112. Medicii SMURD nu au mai avut ce să-i facă, actriţa fiind decedată.

Citeşte şi: Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morţii actriţei Stela Popescu. Trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost transportat, joi, la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit datelor furnizate joi de Poliția Capitalei, prin efectuarea necropsiei vor fi clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Citeşte şi: Stela Popescu a murit. Trupul actriţei va fi depus vineri la Teatrul „Constantin Tănase”. Duminică va avea loc înmormântarea

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, arată sursa citată.

Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Trupul neînsufleţit al actriţei Stelai Popescu va fi depus vineri, la ora 11.00, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”. Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.