Cum a fost lovit poliţistul de milionarul turc PRIMELE IMAGINI VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un poliţist din Bucureşti este spulberat de o maşină condusă de un om de afaceri de naţionalitate turcă. Ofiţerul de poliţie este internat în stare deosebit de gravă, iar şoferul este cercetat pentru tentativă de omor. Atenţie, imaginile sunt şocante!

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 14:19
Cum a fost lovit poliţistul de milionarul turc PRIMELE IMAGINI VIDEO

Cetăţeanul turc a dat, luni, explicaţii la Tribunalul Bucureşti despre cum s-a produs accidentul.

Potrivit unor surse judiciare, un şofer care era şi el oprit la razie a asistat sâmbătă noapte la întreaga scenă, alături de poliţie. Omul le-a povestit procurorilor că după ce turcul a fugit cu agentul agăţat de portieră a plecat şi el în urmărirea lui, alături de echipaje. Pe parcursul a câţiva kilometri, maşina turcului ar fi atins peste 200 de kilometri pe oră.

Citeşte şi Şoferul care a accidentat grav un poliţist a fost scos din spital şi dus în AREST PREVENTIV VIDEO

În referatul cu propunerea de arestare apare că după ce a intrat cu maşina în gard, afaceristul turc a rupt-o la fugă, deşi era rănit. A fost imobilizat de un bărbat aflat în zonă şi apoi de poliţişti. Toţi cei care au stat în preajma lui spun că mirosea a alcool.

Poliţistul se află în comă, cu răni la splină, plămâni şi cap care îi pun viaţa în pericol. Poliţistul Gheorghe Ionescu, cunoscut de prieteni şi colegi drept Dulăul, respiră cu ajutorul aparatelor. Are multiple traumatisme şi până acum a fost operat de trei ori.

Un politist de la Brigada Rutiera Bucuresti a fost grav ranit, duminica dimineata, in timp ce era intr-o misiune în cartierul Pipera. Agentul a fost luat pe capotă de un afacerist turc care nu a oprit la semnul său. Individul a fugit, dar după câțiva kilometri a făcut accident și a fost prins.

Citeşte şi Poliţistul SPULBERAT cu maşina de un milionar turc rămâne în stare CRITICĂ

Urmăriţi mai jos primele imagini ale accidentului, obţinute de Antena 3: