Cum îl faci să te iubească în funcţie de zodie

Te-ai îndrăgostit fără scăpare și nu îți stă gândul decât la cum să îl faci pe alesul tău să fie la fel de aprins ca și tine. Tot ce contează pentru tine acum e iubirea sa, totuși, deși știi că nu îi ești indiferentă, nu ai putea paria că sentimentele lui sunt la fel de vii ca ale tale.

13 apr. 2017, 14:29
Cum îl faci să te iubească în funcţie de zodie

Nu te teme, venim în ajutorul tău cu sfaturi de iubire personalizate, care te vor transforma rapid în singura protagonistă a inimii sale. Fă-l să te iubească în funcție de zodie!
Cum îi cucerești inima în funcție de zodie

Caută semnul zodiacal al viitorului tău partener în lista de mai jos și află cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie!

Berbec. Un lucru e clar: Berbecilor nu le place sub nicio formă să li te oferi pe tavă. Dacă au impresia că le ești devotată în întregime, pasiunea lor va scădea simțitor. Dimpotrivă, dacă pari misterioasă și intangibilă, ascuțindu-le instinctele de vânător, îi înfrunți cu replici usturătoare, în timp ce îi înfierbânți cu priviri provocatoare, vor fi ai tăi.

Taur. Ca să cucerești un Taur, trebuie să joci o carte cu totul diferită față de cea pe care mizezi în cazul Berbecului. Bonomi, Taurii adoră luxul și frumusețea, așa că nu va strica să arăți mereu ca scoasă din cutie. Îngrijește-te mai ales de acele detalii care le scapă multor femei: piele catifelată a mâinilor, pedichiură impecabilă, păr care răspândește un parfum îmbietor. Un fel de mâncare delicios, gătit chiar de mâinile tale suave, îi va cuceri inima.

Gemeni. Acești nativi sunt spontani și imprevizibili, așa că fă-i să te iubească în funcție de zodie! Ține cont de caracterul lor dual: nu trebuie niciodată să fii banală sau plictisitoare, pentru că ești în căutarea afecțiunii a doi bărbați într-unul. Arma ta secretă sunt conversațiile: cu cât ai replici mai strălucite și îl atragi în teritorii pe care nu le-a mai traversat până acum, cu atât îi vei fi mai dragă. Cu alte cuvinte, cucerește-i mintea!

Rac. Sensibilitatea, delicatețea și romantismul acestor nativi sunt celebre, așa că relația cu un Rac va fi o adevărată încântare. Nu mai trebuie decât să te asiguri că ești parte a ei. În primul rând, e absolut obligatoriu să fii sinceră; nativul va mirosi imediat strategiile de iubire. Singura cale prin care poți ajunge la inima sa este să îi cucerești familia: dacă mama sa te place, cu siguranță ai drumul pavat și spre inima fiului.

Leu. Inima Leului e greu de obținut și chiar mai provocatoare de păstrat, dar va fi un adevărat trofeu în dragoste, pentru că nativul se transformă uluitor atunci când e îndrăgostit. Desigur, fiind o ființă vizuală, va avea nevoie de o persoană atrăgătoare, dar, spre deosebire de Berbec, va urî jocurile. Leul simte nevoia să fie iubit, să aibă o parteneră care să îl sprijine, dar caută și o femeie cu personalitate. Cu alte cuvinte, fii curajoasă, nu te teme să îl contrazici (dar nu o face, dacă nu sunt părerile tale sincere), însă nu căuta să îi răpești abuziv lumina reflectoarelor, ci lasă-l în continuare să strălucească.

Citeşte mai mult pe divahair.ro